Tavsiye Fifa 14 Sorun Yardım Eder Misiniz.?

Sponsorlu Bağlantılar

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
eee oyun kaldı burada maç yapamıyorum ben nasıl olacak şimdi bu? Yardım eder misiniz

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
Hiç uğraşma öyle. Arkadasdan oyle yaptim ben ilk google playden yukle de sonra hemen kapat sonra dosyalarini tejrar at duzeliyor.
Link verir misin neyi nereye atacağım :-) ben ilk maç yaptım ama hemen kapatmadan :-)

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
Artı türkçe dil mi yok ben mi bulamadım??

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
Biriniz yardım edin ama ya :-)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Dostum Türkçe dil olması lazım. Bir de senin sorunun tam olarak ne?

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
Partları indirdim bilgisayarla çıkarıyorum mesela part 1 i tamam part 2 yi çıkarırken dosyalar aynı üstüne yazılsn mi diyor part 5e kadar hepsini üst üste aynı yere mi çıkaracağız?

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
??? Ya alt tarafı şu oyuna yardım edeceksiniz lütfen?

x-scarface

x-scarface

Üye
Mücoooo yükle de maç yapalım :yavrum:

x-scarface

x-scarface

Üye
@yakupb03 diğer yazdıklarını okumadım kardeş anlat yardım edeyim elimden geldiği kadar

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
@yakupb03 diğer yazdıklarını okumadım kardeş anlat yardım edeyim elimden geldiği kadar
Partları indirdim şu an ne yapıyoruz diyorum bilgisayar'dan üst üste aynı klasöre çıkarınca üstüne yazıyor mesela part .1 çıktı 2 yi onun üstüne yazıyor böyle mi yapacağız?

x-scarface

x-scarface

Üye
1 den 5e kadar tüm partlar aynı yerde olsun 1. Partı çıkar de üstüne yazsın sıkıntı yok sonra çıkarma yaptığı klasörü cihaza atacaksın

ciwan__47

ciwan__47

Üye
Partları indirdim şu an ne yapıyoruz diyorum bilgisayar'dan üst üste aynı klasöre çıkarınca üstüne yazıyor mesela part .1 çıktı 2 yi onun üstüne yazıyor böyle mi yapacağız?
normalde oyle yapmaması lazım ki yaptı diyosn neyse.. cıkan klasor boyutu 1 GB gibi bişi olduysa sıkıntı yok.. com.ea.... vs vs yazan klasoru içindeki .obb uzantılı dosya ile beraber.. telefon hafızasındaki Android/Obb klasorunun içine atıp oynamaya devam ediyorsun.. artk oyuna girip playdan oynayabilir yada kariyer modunda oynuyabilirsin..

yakupb03

yakupb03

Üye
    Konu Sahibi
Tamam deniyorum bir dakika :-)

x-scarface

x-scarface

Üye
Atacağın yeri vs biliyor musun?

Üst Alt