Fifa 14 Online SORUNU !!!

Sponsorlu Bağlantılar

salih47

Üye
    Konu Sahibi
Fifa 14 Online SORUNU !!!
Arkadaşlar iphone dan fifa 14 oynuyorum. Galaxy s2 olan bi arkadaşla online oynamaya çalışıyoruz. Birbirimizle oynayabilmek için "en az 1 fifa 14 oynayan arkadaşınız olması gerekmektedir" gibisinden bi yazıyla karşılaşıyorum. Birbirimizi oynamıyor olarak görüyoruz oysa ki oynuyoruz. Bu sorunu çözemedim var mı bilgisi olan lütfen yardım edin

Bu da resim

Ne biçim bi forum öyle yaa. 27 kişi okumuş cevap yazan yok. Bilmiyosanız da "valla bilmiyoruz ki" deyin de mal mal cevap beklemeyelim. Bu forum hep öyle yaa hiç gelişmedi. Ne zaman konu açsam bakan olmuyo. Arkadaşlar bir cevap yazmak 2 dk nızı almaz yaa. Burda toplanıp birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Keşke sizde etseniz

iOSunEzgisi

iOSunEzgisi

Üye
Tamam önce derin bir nefes al :)
Şimdi şöyle açıklayayım ; biriniz android diğeriniz ios değil mi yanlış okumadıysam , ios ta game center ile bağlanıyorsun android te bilmiyorum da game center yok. Aynı oyunu yanındaki arkadaşınla online değil de ancak multiplayer oynayabilirsin , o da ikinizin de game center hesabı olması şartıyla .. Örnek verecek olursam ; iphone dan samsung a resim müzik vs atamıyorsun ya onun gibi düşün, kısıtlı. Yalnız daha farklı yöntemler var mıdır bilmiyorum , bildiğim kadarı bu :)

Otroligt

Otroligt

Üye
Arkadaşlar iphone dan fifa 14 oynuyorum. Galaxy s2 olan bi arkadaşla online oynamaya çalışıyoruz. Birbirimizle oynayabilmek için "en az 1 fifa 14 oynayan arkadaşınız olması gerekmektedir" gibisinden bi yazıyla karşılaşıyorum. Birbirimizi oynamıyor olarak görüyoruz oysa ki oynuyoruz. Bu sorunu çözemedim var mı bilgisi olan lütfen yardım edin

Bu da resim

Ne biçim bi forum öyle yaa. 27 kişi okumuş cevap yazan yok. Bilmiyosanız da "valla bilmiyoruz ki" deyin de mal mal cevap beklemeyelim. Bu forum hep öyle yaa hiç gelişmedi. Ne zaman konu açsam bakan olmuyo. Arkadaşlar bir cevap yazmak 2 dk nızı almaz yaa. Burda toplanıp birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Keşke sizde etseniz
valla bilmiyoruz ki yazmak post kasmaya girer dostum. Sen cevap bekliyorsun diye uyarı mı alsın forum? Cevap gelmiyorsa bilen yoktur yoksa yardımcı olurlar elbette

ErenMSC

Üye
"valla bilmiyoruz ki"

Üst Alt