Oyun Fifa 14 Link Verebilirmisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
    Konu Sahibi
Fifa 14 Link Verebilirmisiniz?
Fifa 14 link verebilirmisiniz full sürüm kilitleri açılmış forumdan indirdim ama download diye bişey indi 1.3 gb apk data yok değişik bi dosya indi ismi download açılmıyor yardım edebilecek var mı?

ciwano0114

Üye
google play dan indir. Freedom uygulaması ile sınırsız yap. yani herseyi ücretsiz oluyor. . .

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
    Konu Sahibi
Google playden inmiyor sürümle uyumlu değil diyorFreedom uygulaması tam olarak nedir[DOUBLEPOST=1384076167]

ciwano0114

Üye
freedom u bu forum dan da bulursun. uygulama içerisinde ücret isteyen e çözüm dur

marist

marist

Üye
KURULUM
Apk'yi kurun.
"com.ea.game.fifa14_row" klasörünü Sdcard/Android/Obb içine atın.
Oyuna internet bağlantısı açıkken girin.

TURBOBİT İNDİRME LİNKLERİ

UPLOADED İNDİRME LİNKLERİ

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
    Konu Sahibi
KURULUM
Apk'yi kurun.

Apk yı yükleyip datayı wifi ile çeksek olur mu?
KURULUM
Apk'yi kurun.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
    Konu Sahibi
e="marist, post: 6606974, member: 762818"]Yani wifi ile indirebilirsin ama indirdikten sonra belirttigim yere atman lazım.[/quote]
Kwnsi

Kendi apki ile wifiden çekince atar zaten bide telefondan apk indir e tıklıyorum reklam çıktıyor google play a yönlendiriyor uploaded ın sitesini açmıyor turbobit te aynı

marist

marist

Üye
e="marist, post: 6606974, member: 762818"]Yani wifi ile indirebilirsin ama indirdikten sonra belirttigim yere atman lazım.
Kwnsi

Kendi apki ile wifiden çekince atar zaten bide telefondan apk indir e tıklıyorum reklam çıktıyor google play a yönlendiriyor uploaded ın sitesini açmıyor turbobit te aynı[/quote]

elimde android olmadıgı için bilmiyorum. Sana apk ile data sını verdim digerlerini nasıl kuruyorsan bunuda öyle yap.
Bilgisayardan indir.

x-scarface

x-scarface

Üye
Sen pek oralı olmadın ama ben söyleyeyim yine part part indirmeye uğraşacağına verdiğim eklentideki torrentle daha kolay hızlı çekersin.

marist

marist

Üye
Verdiğimde tek part Aras abi. :)

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
x-scarface

x-scarface

Üye
Tabi haklısın güzel kardeşim ama biliyorsundur ki torent de bağlantı kopma yavaş hız gibi sorunlar en asgari biçimde oluyor :)

marist

marist

Üye
Tabi haklısın güzel kardeşim ama biliyorsundur ki torent de bağlantı kopma yavaş hız gibi sorunlar en asgari biçimde oluyor :)

Hiç denemedim ama biliyorum. Ama idm ile de sorunsuz bir şekilde indirebilirsin ama hız sınırı olur. Onuda link cevirici ile halledebiliriz.

Üst Alt