Türe Üye erko merko' Alıntı: Pes'e para verenin aklına şaşarım zaten Fifa 11 ve 12'yi orjinal aldım 13'ü de alacağım fifa'nın online sistemi çok iyi, pc'nin başından kalkmak istemiyor insan. Genişletmek için tıkla ... Furkan senin icin fifa da manager acicam ulen 13 ler gelsin hele - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: FIFA indiren yok sanki - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Cevrem hep pes oynuyor daha dogrusu Afyonun %95 i
erko merko' Alıntı: Pes'e para verenin aklına şaşarım zaten Fifa 11 ve 12'yi orjinal aldım 13'ü de alacağım fifa'nın online sistemi çok iyi, pc'nin başından kalkmak istemiyor insan. Genişletmek için tıkla ... Furkan senin icin fifa da manager acicam ulen 13 ler gelsin hele - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: FIFA indiren yok sanki - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Cevrem hep pes oynuyor daha dogrusu Afyonun %95 i
Amaru Shady Üye Türe' Alıntı: Furkan senin icin fifa da manager acicam ulen 13 ler gelsin hele - - - Eklendi - - - Cevrem hep pes oynuyor daha dogrusu Afyonun %95 i Genişletmek için tıkla ... Türkiye zaten PESci
Türe' Alıntı: Furkan senin icin fifa da manager acicam ulen 13 ler gelsin hele - - - Eklendi - - - Cevrem hep pes oynuyor daha dogrusu Afyonun %95 i Genişletmek için tıkla ... Türkiye zaten PESci
Türe Üye Pondusss' Alıntı: Türkiye zaten PESci Genişletmek için tıkla ... Hemen de pes ettin yahu yine kotuydu Bakalim real ile iyi oynuyordum fifada tekrar manager ile de bir deneyek
Pondusss' Alıntı: Türkiye zaten PESci Genişletmek için tıkla ... Hemen de pes ettin yahu yine kotuydu Bakalim real ile iyi oynuyordum fifada tekrar manager ile de bir deneyek
India Üye Konu Sahibi pes-fifa savaşını başka konularda tartışırsanız daha iyi olur burada konumuz fifa ve türkiye ligi
Türe Üye India' Alıntı: pes-fifa savaşını başka konularda tartışırsanız daha iyi olur burada konumuz fifa ve türkiye ligi Genişletmek için tıkla ... Noktayı koydu FIFA 12'de de yoktu ki zaten türkiye ligi
India' Alıntı: pes-fifa savaşını başka konularda tartışırsanız daha iyi olur burada konumuz fifa ve türkiye ligi Genişletmek için tıkla ... Noktayı koydu FIFA 12'de de yoktu ki zaten türkiye ligi