lolaman
Üye
Ya ne uğraşıcam sübliminal mesaj vermiş onu yapan adam giderim seyircilere doğru kayarım dizlerimin üstüne süper olur.Aklıma bişey daha geldi mesela deplasmanda maç yapıyosun korner kullanmaya gittin adamlar kafana su şişesi atıyo süper olurdu ya
bazen yapıyorlar öyle şeyler. Ben onu yapmayı başaramadım ama. Onun için uğraşmak gerekiyor
Ya ne uğraşıcam sübliminal mesaj vermiş onu yapan adam giderim seyircilere doğru kayarım dizlerimin üstüne süper olur.Aklıma bişey daha geldi mesela deplasmanda maç yapıyosun korner kullanmaya gittin adamlar kafana su şişesi atıyo süper olurdu ya
Ya ne tartismaymis ya alin fifaniz sizin olsun yere goge sigdiramiyorsunu, bir oyun deger mi yahu !Daha yorum yapmam , ze kin on planda oldugu bir konu.
Sonuçta oyun daha gerçekçi olacak bak hatta bu sadece derbi maçlarında olsun daha güzel olur
Aslında bana göre hepsi aynı ama pes te lig yoktu ondan pek yakın olmadım ama 2sinide oynarım sorun yok pese lig gelirse pes oynarım fifaya gelirse fifa oynarım budur yani.Bana gore bu daha iyi. Derim kendi zevkim dogrultusunda iyi neyse en iyi o dur.
Bana gore bu daha iyi. Derim kendi zevkim dogrultusunda iyi neyse en iyi o dur.
Aslında bana göre hepsi aynı ama pes te lig yoktu ondan pek yakın olmadım ama 2sinide oynarım sorun yok pese lig gelirse pes oynarım fifaya gelirse fifa oynarım budur yani.
Yani sen sahayı daha hızlı koşsun diyosun gerçi fifa evet yavaş mesela ben fifada sahayı boydan boya geçene kadar sen peste 2 kere veya abartmayalım 1,5 kere geçersin.
Benim aradigim sey hizli ve aktif oyun. Tekrar diyorum oynanis acisindan fifa mukemmel. Hele ki ara paslari havadan olanlari cok guzel. Ama hizi benim istedigim duzeyde degil. Bu yuzden yavas kalinca deli oluyorum. Bir de pesteki gibi ani donusler yapmak pek mumkun degil. Alismisim pes e. Her yonuyle.
- - - Eklendi - - -
İster sev ister sevme fifanin oynanis kalitesi daha iyi diye ya da biseyleri ustun diye onu secmek zorunda degilim.
Yani sen sahayı daha hızlı koşsun diyosun gerçi fifa evet yavaş mesela ben fifada sahayı boydan boya geçene kadar sen peste 2 kere veya abartmayalım 1,5 kere geçersin.
Hah aynen isteYani sen sahayı daha hızlı koşsun diyosun gerçi fifa evet yavaş mesela ben fifada sahayı boydan boya geçene kadar sen peste 2 kere veya abartmayalım 1,5 kere geçersin.
Hah aynen iste
- - - Eklendi - - -
Fifa da saha buyuk oyuncular kucukyaklasik 2-3 sn fark koyar butun sahayi kosmak
sağlık olsun.
Fifafanboy and Pesfandroid detectedtamam kotuydu
Para veren kim pes e torrent ne gune duruyor
Para veren kim pes e torrent ne gune duruyor
Fifa 11 ve 12'yi orjinal aldım 13'ü de alacağım fifa'nın online sistemi çok iyi, pc'nin başından kalkmak istemiyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?