India
Üye
-
Konu Sahibi
-
demosu ne zaman acaba?
fifa 13 te türkiye ligi olamayacak büyük ihtimalle amaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyazılanlara göre pes 2013te birçok lig (Türkiye ligi de dahil) oyuna eklenecekmiş. olursa benim için pes 1 numara bundan sonra.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Forever PES
TFF 1. Lig gelse bile PES'e para vermem.
TFF 1. Lig gelse bile PES'e para vermem.
amatöe lig gelse
Forever PES
PES önce defans koysun. Yapay zeka koysun
Peste yapay zeka zaten var. Oynamasini bilmeyen pes oynamasin sonra garip garip laflar ediyolar.
Defans güzel bencede ama internette gördüm fifa 2012 gol sevincinde adamlar öpüşüyorPeste ne defans,nede yapay zeka var saçma sapan bir oyun, balon gibi top,kambur robot gibi adamlar,gerçeklikten çok uzak kaleciler vs. Pes arcade bir oyun yani basit bir oyun, fifa ise gerçek futbol simulasyonu akıl,zeka,tecrübe gerektirir, fifadaki defans sistemi pes oynayanlara zor geliyor çünkü peste defansa dair hiçbir şey yok. Fifadaki fizik motoru yeter yahu.
Defans güzel bencede ama internette gördüm fifa 2012 gol sevincinde adamlar öpüşüyor
Peste ne defans,nede yapay zeka var saçma sapan bir oyun, balon gibi top,kambur robot gibi adamlar,gerçeklikten çok uzak kaleciler vs. Pes arcade bir oyun yani basit bir oyun, fifa ise gerçek futbol simulasyonu akıl,zeka,tecrübe gerektirir, fifadaki defans sistemi pes oynayanlara zor geliyor çünkü peste defansa dair hiçbir şey yok. Fifadaki fizik motoru yeter yahu.
Fizik motoru ilk defa kullanıldğı için olur öyle hatalar. Fifa 13'te olacağını sanmıyorum.
Ağa eskiden ps2 de pes oynarken 2011 oynardık uzaktan şut çekince kaleye giderdi defansı tuşa basmadan analoğu sağ sol yapınca geçerdik ama fifa da türkiye ligi yoksa benim için bitmiştir artık fifa maalesef
Biliyorum ilk kez fizik motoru kullandı o yüzden pesten daha güzel ama yeni olduğu için hatalar yaşandı ben national geographic te fifa 2012 nin nasıl yapıldığını izledim adamlar bayağı uğraşıyo gerçek futbolcuların hareketlerinden esinlenmişler üstlerine nokta nokta hareket algılayıcıları takmışlar mesela ball roll yapıyosun ya onu gerçek adamlar yapmış oyun yapılırken sende gerçekçiliğe en yakın olan anı yaşıyosun oyunda.
sonunda fark edebildiniz. FIFA 12'deki motor yeniydi, bu sene saçma hatalar olmaz.
- - - Eklendi - - -
wow. Aynı şeyleri yazmışız
Defans güzel bencede ama internette gördüm fifa 2012 gol sevincinde adamlar öpüşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?