Fifa 13 Çıkmayacak

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Fifa 13 Çıkmayacak

Yoksa ben mi yanlış anladım

PriZm

PriZm

Üye
Android için daha planları yokmuş..ama gelebilir tabi.direkt hayır dememiş yani.

ayrıca ponduss'un ne işi var orada :D

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
furkan twitter muhalefeti her seye atliyor :ehe daha 1 hafta once 4s imde oynuyodum hala s3 te oynayamamak cok koyuyo :( daha planlari yokmus oldu keyiflerini beklerdik bende tehti ettim yayinlamazsaniz iostan portlariz diye nasil yapcaksak

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bence Gelmeyecek Sevmiyorum da Zaten :D Gelmesin :kotu: :p

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Pes gelsin yeter androidcilere ara sıcak olarakta real football tamam

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye

4Ste oynasaydiniz boyle demezdiniz muthis oyundu ya :*

- - - Eklendi - - -

pes piyasaya cikmiyoki telefon icindogru duzgun

Çıksaydı Bile İndirmezdi Hem Çıksaydı Bimilyon iş Pc ye gir 1.5 gb Sd indir adamın imanı gevşer indirene kadar neyse 4 yada 5 saat inmesini bekle android data ya at apk kur Falanda Filan Hepsi Yalan :D İşte Valla anlatmak Bile Zor Hazırkondu Oyun Oynanınca Tadı Bir Başka Oluyor Yani :D

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
oda mantikli ozaman ios kullan :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Tabletini Kullanırım iosun Kullansamda I Phone larda hayır Yok Hayırsızlar Isırılmış Elma veriyor neymis :apple:

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
iPad de iyi ama iPhone un tadı bir baska

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
I Phone Nin sadece A5 Ve A6 Çipleri Muhteşem Hıza Hız Demiyor gerisi hikaye

kemal.10

kemal.10

Üye
İphone telefonmu bataryasi cikmaz ek hafiza karti takilmaz ver transferi yabilmaz baka ciyazlara nfc destegi yoktur baska ciyazlar 3gli aranamaz canin cehendeme iphone

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ahhk Ay Pon Ahhk :D

-Emre

-Emre

Üye
ulen yarım elma cikarttigin sorunlara bak.

ka_za

ka_za

Üye
Adamlar cıkartcaz dese bile kimbilir ne kadar sürer daha :banghead:

Kerim.

Kerim.

Üye
Real football gayet guzel

71fatih

71fatih

Üye
Androide gelmez tabi açık kaynaklı bi sistem olduğu için kimse para verip oyun, uygulama vs almıyor.Ortada bedava apk lr dolastikca. Sonuc itibarı ile sirketler para kazanamiyor bu hemen hemen tüm sitketler icin gecerli ama Iphone da boyle bi sorun yok herkes para verip almak zorunda jb yapanlar hariç tahminen iphone kullanicilarinin %80 i jb den haberi bile yok gerisini siz anlayin.

hakan_710

hakan_710

Üye
Androide gelmez tabi açık kaynaklı bi sistem olduğu için kimse para verip oyun, uygulama vs almıyor.Ortada bedava apk lr dolastikca. Sonuc itibarı ile sirketler para kazanamiyor bu hemen hemen tüm sitketler icin gecerli ama Iphone da boyle bi sorun yok herkes para verip almak zorunda jb yapanlar hariç tahminen iphone kullanicilarinin %80 i jb den haberi bile yok gerisini siz anlayin.
millet telefonun özelliklerinden yada yapabileceklerinden çok herkeste var veya en pahalı diye iphone alınca haliyle jailbreak nedir ne işe yarar bilmiyor.