Kupalar mı azmış??? :ehe Türkçe nereye çekersen gidiyor işte, :ehe yani 4 kupa az diyorum :)
Doğan Üye Konu Sahibi NOKİADANŞAŞMA' Alıntı: Kupalar mı azmış??? Genişletmek için tıkla ... Türkçe nereye çekersen gidiyor işte, yani 4 kupa az diyorum
NOKİADANŞAŞMA' Alıntı: Kupalar mı azmış??? Genişletmek için tıkla ... Türkçe nereye çekersen gidiyor işte, yani 4 kupa az diyorum
'Davut Üye Dqn Desinq' Alıntı: ozaman söyleseydin yama olduğunu Genişletmek için tıkla ... ben demedim ki eskişehir alıyorum diye bende kurulu olduğunu söyledim benim takımlarım man.und,fenerbahçe
Dqn Desinq' Alıntı: ozaman söyleseydin yama olduğunu Genişletmek için tıkla ... ben demedim ki eskişehir alıyorum diye bende kurulu olduğunu söyledim benim takımlarım man.und,fenerbahçe
orino Üye portekiz=s.lizbon türkiye=fenerbahçe fransa=lyon abd=la galaxy italaya=inter ispanya=barcelona ingiltere=chelsea iskoçya=celtic
portekiz=s.lizbon türkiye=fenerbahçe fransa=lyon abd=la galaxy italaya=inter ispanya=barcelona ingiltere=chelsea iskoçya=celtic
Doğan Üye Konu Sahibi orino' Alıntı: portekiz=s.lizbon türkiye=fenerbahçe fransa=lyon abd=la galaxy italaya=inter ispanya=barcelona ingiltere=chelsea iskoçya=celtic Genişletmek için tıkla ... Almanya ?
orino' Alıntı: portekiz=s.lizbon türkiye=fenerbahçe fransa=lyon abd=la galaxy italaya=inter ispanya=barcelona ingiltere=chelsea iskoçya=celtic Genişletmek için tıkla ... Almanya ?