Klavyeyi normal klavye yapamıyormuyuz yatay ekrandaki ?
Bu soruma cevap alamadım rompatcher auto olmur mu yoksa her yeniden başlatmada yeniden mi aktif etmek gerekiyor.RomPatcher yamaları auto oluyor mu yani yeniden başlatıldıgında auto aktif oluyor mu
Bu soruma cevap alamadım rompatcher auto olmur mu yoksa her yeniden başlatmada yeniden mi aktif etmek gerekiyor.
ikinci bir sorum da ovi magazadan Qt bileşeni ve Puppy Talk benzeri programlar yüklenebiliyor mu ?
Mesaj geldiğinde telefon hiç bir modda
titreşmiyor.Eskiden 1 kez titrerdi şımdı o da
yok.Ne yapmalıyım yardım pls. FertileCeres 2
yüklü.
usta telefonu bilgisayara baglayinca hangi modu seciyoruz?
Depolama
Pc suite
Görüntü....
Ben atmaya calıstım hep bir hata aldım baslıyorum hersey tamam baslıyorum sonra telı kes dıyor kesıyrm bataryayı ckarıp takıyorum sonra tamam dıyorum beklıyorum dolmuyor br hata ckyr neden acabaDepolama tercihim. Ama önemli değil onlar.
Ben atmaya calıstım hep bir hata aldım baslıyorum hersey tamam baslıyorum sonra telı kes dıyor kesıyrm bataryayı ckarıp takıyorum sonra tamam dıyorum beklıyorum dolmuyor br hata ckyr neden acaba
@Symbian TürkiyeÇok teşekkürler güzel bir cfw.Çok beğendim.Yalnızz Telefona hardformat atınıca 91 mb oluyor ya.O gerçek mi ?Hiç 91 mb dolduran oldu mu ?
Bizde de iyi huylu hata olarak ram 100mb gösterse ya![]()
Ben hard format attım.Bende iyi huylu hata bile olamadı.Doğuştan şansızım.Bir de ben telefona cfw attım.Haritaları ovi suite'den yüklesem bir şey olur mu ?