Fertile Ceres Feature Pack 2 Preview - Nokia C5-03

Sponsorlu Bağlantılar

vedatvedat

vedatvedat

Üye
RomPatcher yamaları auto oluyor mu yani yeniden başlatıldıgında auto aktif oluyor mu

roctoroy11

Üye
Yükledim gerçekten güzel cfw. Emegine saglık

CryuS

CryuS

Üye
Tam sürüm ne zman çıkar?

vedatvedat

vedatvedat

Üye
RomPatcher yamaları auto oluyor mu yani yeniden başlatıldıgında auto aktif oluyor mu
Bu soruma cevap alamadım rompatcher auto olmur mu yoksa her yeniden başlatmada yeniden mi aktif etmek gerekiyor.
ikinci bir sorum da ovi magazadan Qt bileşeni ve Puppy Talk benzeri programlar yüklenebiliyor mu ?

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Bu soruma cevap alamadım rompatcher auto olmur mu yoksa her yeniden başlatmada yeniden mi aktif etmek gerekiyor.
ikinci bir sorum da ovi magazadan Qt bileşeni ve Puppy Talk benzeri programlar yüklenebiliyor mu ?

Bazı Patchler hariç diğerleri oluyor. Bazı Patchlerin auto olmamasının sebebi ise hep yeniden çıkarılmaları. Onu da düzeltmenin bir yolu var. Qt yüklemeyi hiç denemedim, deniyorum.

CryuS

CryuS

Üye
Tam sürüm ne zman çıkar?

yunus486

yunus486

Üye
bunu yüklesem polarbit oyunları çalışır mı?

nub

nub

Üye
Mesaj geldiğinde telefon hiç bir modda
titreşmiyor.Eskiden 1 kez titrerdi şımdı o da
yok.Ne yapmalıyım yardım pls. FertileCeres 2
yüklü.

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj geldiğinde telefon hiç bir modda
titreşmiyor.Eskiden 1 kez titrerdi şımdı o da
yok.Ne yapmalıyım yardım pls. FertileCeres 2
yüklü.

Genel modunu düzenleyin ve titreşimli uyarıyı açık hale getirin, olmuyorsa başka bir zil sesi deneyin. Bende telefon her koşulda titriyor.

yunus486

yunus486

Üye
ana ekran c6 01 ya da n8 gibi oluyor mu?

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
usta telefonu bilgisayara baglayinca hangi modu seciyoruz?
Depolama
Pc suite
Görüntü....

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Depolama tercihim. Ama önemli değil onlar.
Ben atmaya calıstım hep bir hata aldım baslıyorum hersey tamam baslıyorum sonra telı kes dıyor kesıyrm bataryayı ckarıp takıyorum sonra tamam dıyorum beklıyorum dolmuyor br hata ckyr neden acaba

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Ben atmaya calıstım hep bir hata aldım baslıyorum hersey tamam baslıyorum sonra telı kes dıyor kesıyrm bataryayı ckarıp takıyorum sonra tamam dıyorum beklıyorum dolmuyor br hata ckyr neden acaba

Sitede yazıyor, böyle bir hata ile karşılaşırsan şöyle yap:

İlk uyarıda söylenen herşeyi yap. Cihazı bağladığında hareket yoksa kırmızı tuşa bas. Olmuyorsa bataryayı doldur.

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Peki deniyeceğim kardesim.Sonra durumu sana rapor edicem.Tesekkürler

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
@Symbian Türkiye
Çok teşekkürler güzel bir cfw.Çok beğendim.Yalnızz Telefona hardformat atınıca 91 mb oluyor ya.O gerçek mi ?Hiç 91 mb dolduran oldu mu ?

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
@Symbian Türkiye
Çok teşekkürler güzel bir cfw.Çok beğendim.Yalnızz Telefona hardformat atınıca 91 mb oluyor ya.O gerçek mi ?Hiç 91 mb dolduran oldu mu ?

108 MB telefon hafızasını elde eden bile var. Bu bir "iyi huylu hata" ve kesin bir yapım yolu yok.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bizde de iyi huylu hata olarak ram 100mb gösterse ya :ehe

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Bizde de iyi huylu hata olarak ram 100mb gösterse ya :ehe
:kop:Ben hard format attım.Bende iyi huylu hata bile olamadı.Doğuştan şansızım.Bir de ben telefona cfw attım.Haritaları ovi suite'den yüklesem bir şey olur mu ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt