KeçiöRenLi
Üye
Arkadaşlar ben uygulayamadım hep aynı hatayı alıyorum herşeyi noktası virgülüne yapıyorum ama olmuyor refurbish dıyınce ekrana hemn 6 maddeli bırsey gelıyor o hatamı olmus oluyor bır turlu yapmadım 2 gundur ugrasıyorum yardım edebilecek biri varmı ... İyi forumlar şimdiden ... yardımlarınızı beklıyorum ...
6 maddelik hatayi alınca telefonun usb'sini kes bataryayı cıkar tak sonra telefonu usb ıle bagla 1 kere kırmızı tusa bas ondan sonra yuklenmeye basliyacaktır
dneyeceğim teşekkür ederim ama birşey daha sormak istiyorum o 6 maddeli hatayı aldıktan sonra telfonu usb den kesip bataryayı cıkarıp taktıktan sonra telefonu acık modda mı yoksa kapalı modda mı kırmızı tuşa basacağız onuda söylersiniz memnun kalırım .. İyi forumlar
Tel kapalı olacak kırmızı tuşa basmana gerek yok en azından benim basmama gerek kalmadı
Telefon kapalı olacak.Ve eğer taktığında ilerleme olmuyorsa bir kere kırmızı tuşa bas.(Basılı tutma.)dneyeceğim teşekkür ederim ama birşey daha sormak istiyorum o 6 maddeli hatayı aldıktan sonra telfonu usb den kesip bataryayı cıkarıp taktıktan sonra telefonu acık modda mı yoksa kapalı modda mı kırmızı tuşa basacağız onuda söylersiniz memnun kalırım .. İyi forumlar
@Symbian Türkiye final sürümünde şu özellikler eklenir / düzeltilirse çok mulu oluruz:
1-)Tuş kilidine basınca direk tuşlar açılmasın.Kendi orjinal tuş kilidi daha rahat oluyor.Öteki türlü ekran her türlü şeyi okuduğu için (tırnak,kalem,para...) cepte oraya buraya giriyor.Orjinal tuş kilidi daha kullanışlı.(sırf bu sorundan ötürü mazelock kullanıyorum)
2-)Eğer mümkünse belle tarzı ev ekranı,saat, sms ve cevapsız aramalarda isim yazması filan yada anna tarzı ev ekranı saat vs.
3-) Global racing thunder yüklenmiyor dahili bileşen uyarısı veriyor bunun çözümü ?
Son olarak final ne zaman çıkar sabırsızlıkla bekliyorumYazdıklarım kesinlikle eleştiri değildir lütfen yanlış anlama.Finalde yazdıklarımla ilgili düzeltmeler olursa çok sevinirim.
İlk isteğiniz üstüne kaynak kodda çalışıyoruz. İkinci isteğiniz üzgünüz ancak gerçekleştirilemez. Bunun yerine "Belle Shell" kullanabilirsiniz. Üçüncü isteğinizi hazırladık ve uzun zamandır indirilebilir:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ustam bu eklemeyi yapmak için tekrar mı atıyım cfw'yi ?Küçük bir ekleme. FP2 artık 6 kişiselleştirilebilir Belle ev ekranı ve Belle menüsü içeriyor. Üstelik aynı anda 37 MB boş RAM ile gerekli tüm işlerinizi görebiliyorsunuz. Entegre Qt, C++ ve Python desteğini de unutmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?