Ferrari'ye Şike Suçlaması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Ferrari'ye Şike Suçlaması


Beşiktaş'ın eski yöneticilerden Sinan Vardar, Matteo Ferrari ile ilgili bomba gibi açıklamalarda bulundu.


Yaşananları Karakartal.com'a anlatan Vardar, İtalyan savunma oyuncusuyla ilgili olarak suç duyurusunda bulunduğu iddia etti. Ferrari'nin Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kartın mutlaka incelenmesi gerektiğini söyleyen Sinan Vardar, konuyu Divan Kurulu'na taşıdığını belirterek şu ifadeleri kullandı:


''Bundan 15 gün önce Beşiktaş Divan Kurulu'na verdiğim dilekçe ile başvurdum. Onursal Başkanımız Süleyman Seba döneminin ardından Beşiktaş'ta yaşanan ne gelişme var ise, tüm yöneticilerin Divan Kurulu'nun karşısına çıkarak yönetimsel işleri ortaya dökmeleri konusunda bir talebim oldu. Beşiktaş'ta konuşulan bir Ferrari meselesi var, bu oyuncunun kırmızı kart gördüğü Fenerbahçe maçı ile ilgili olarak insanlar "O maçı biliyoruz, bir şeyler var" şeklinde yorumlar yapıyorlar. Mimiklerinden farklı bir şey ifade ettikleri belli oluyor. 30 yaş üstü bir oyuncu ile neden dört yıl sözleşme yapıldı, hala borcunu ödüyoruz. Ben bunların ortaya çıkmasını istiyorum. Savcılığa suç duyurusunda bulunmadım ancak Divan Kurulu'na bir başvurum oldu.Şikenin belgesi olmuyor ancak insanların bu maçla ilgili yaptığı yorumlar rahatsız edici. Beşiktaş'ta Çarşı'nın içinde bile bu konu konuşuluyor. Bu konunun netleşmesi ve Süleyman Seba döneminden sonraki yönetimin incelenmesi Beşiktaş adına önemli.'' Şeklinde konuştu.




20 Şubat 2011 tarihinde Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin İnönü Stadı'nda oynadığı maçta forma giyen Matteo Ferrari, karşılaşmanın 63. dakikasında Diego Lugano'ya dirsek attığı için oyundan dışında kalmış bu pozisyon sonrasında Cüneyt Çakır penaltı kararı vermişti. Fenerbahçe derbiden 4-2'lik galibiyetle ayrılırken; Ferrari'nin gördüğü kırmızı kart eleştirilmişti.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Sinan vardar ciddiye alınacak biri değil ...
 
haltie

haltie

Üye
O maçı çok net hatırlıyorum öndeyiz herşey çok güzel hatta 3 olacaktı lugano bütün maç pislik yaptı hakem uyarmadı bile bence hakem incelensin
 
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
mardinli ferrariye diss mi attınız başınıza büyük bela aldınız
 
greenmile

greenmile

Üye
lugano pislik yapmış :D

almeidayı neden suçlamıyorsunuz yüzde yüzlük golü kaçırdı.Yoksa o da mı sattı :ehe Buluyorsunuz nerden buluyorsanız ferrari tofaş mofaş sonra adama dalınca auuuvvvv
 
haltie

haltie

Üye
Murat dikkat ettiysen 3 olacaktı diyorum ben ferrarinin zaten böyle bisey yaptığına inanmıyorum çünkü bütün maç luganoyu görmeyen hakem topsuz alanda ferrariyi gördü.

Bir gerçek var hakemler yönlendiriliyor bazı başkanlar maçlarina kendi istediği hakemlerin verilmesini istiyor hepsi çıktı bunların zaten verilen kararlar ortada yazık
 
greenmile

greenmile

Üye
Halit yapma ya :ehe Bunlar psikolojik hareketlerdir son derece profesyonelce yapılan şeyler Lugano'nun rakibi sinirlendirmesi kadar doğal birşey yok.Zaten sinirlerine hakim olamazsan kazanamassın.

Bu mantıkla pazar günkü maçta hakem İbrahim Toraman'ı,Ersan'ı atmadı 3-0dan sonra bide Bjk'ye fauller çaldı diye bjk hakemi mi satın aldı diyelim?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt