Ferrari GT Evolution HD S60v5 ed Unsigned (62.6 Mb)

ANIL2

Üye
oyunu yukleyen arkadaslar deneyen ler yorum yazssın ben n97 ye yukleyecem eger donma oluyorsa boşa zahmet etmeyım ayrıca DAVUT arkadasım emegıne saygı sonsuz.....

Oyun 5800'Da çok kasıyor Bilgilerinize..

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Oyun kasıyor..5800 ve n97'de oyunda bir sorun yok ama telefonlar yüzünden kasıyor....

Sehzade

Üye
sen 5800 bu oyunu kaldıracagından umutlumusun ben kullanıyorum 10 mb prince of persia var hd oda onda bile dunya kadar donuyor bu telın yenı guncellemesınde ram artırmazlarsa ısyan ederım
aynen katılıyorum arkadasa birader onun normalıni oyna bak nsl hızlı arada asırı fark var xD

bazı arkadaşlar yanlış bilgi veriyo 5800 ve N97de 3D desteği var bi defa HD oyunlar çok kastıgından tam bir HD desteği var mı bilmiyorum ama bu sıkıntının ram den kaynaklandııgını düşünüyorum gerçi ilerleyen zamanlarda s60 v5 ler için bunun kasmayan versiyonlarınıda çıkaracaklardır zaten oyun şirketlerinin başka ne işleri var ki baktılar olmuyor nokia yeni yazılım güncelleştirmesine gidecek su v40 olayıda ne olay oldu ya bi çıksada kurtulsak ama ram kullanımı açısından çok bişey beklemiyorum ben, bu oyunları kaliteli bi şekilde oynayabilmek için biraz daha bekleyecez

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Çok iyi anlatmışsın..
Nokia'dan yada oyun şirketlerinden bir atılım gelmeli....

rapman

Üye
grafikler güzele benziyor.teşekkürler

Bende de sertifika hatası verdi. Bunun dışında birkaç sis oyunu daha sertifika hatası verdi. Çözümü yok mu?

hazar07

Üye
dostum sertifika hatası verdi yaw cok da heveslenmiştim gorunce oyunu.yok mudur bi hal yolu...

Usta ordan telefonu crackleyince garanti kapsamı dışına çıkmasın?

0sergen0

Üye
bu ne bilader bari başlığa hangi telefonlara uyumlu yazsan.. 5800-n97 ikisinede denedim kasıyor oynanmıyor, bu ne biçim paylaşım.. başlığa hangi telefonlarda doğru dürüst çalışır yazın be

mel.ek

Üye
eyvallah kardeş sagolasın

arkadaşlar benim cebe yükledim ama çalıştıramadım oyun start dedim loading diyor sonra beyaz ekran geliyor oyun başlamıyor neden acaba...

5800'a yükledim. Bir tıklama 10 dakikamı aldı. Sildim.

seyda025

Üye
çoook teşekkurler kardeş