Ferrari GT Evolution HD S60v5 ed Unsigned (62.6 Mb)

bu neymiş arkadaş 60... mb inşallah hakkını verir

PriZm

Üye
5800,n97,x6 vb s60 v5 cihazlarının açmasını beklemeyin arkadaşlar günkü GPU yok

vivaz,satio ve symbian^3 telefonları açar

ali.oren

Üye
S^3 Bölümüne açsaydın daha iyi olurdu

Tepkiler: Silinen Üye 94869

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
S^3 Bölümüne açsaydın daha iyi olurdu

Biraz mantık yüretebilseydin bu konunun açılış tarihine bakardın (. neden çünkü.... Mantık yürüt nedenini bulursun...(. Şikayet butonunu basarak şikayetinizi yazın ...

yao kdar payaşmıssın bari sertifikalayıp da paylaş buna lan

moku

Üye

----------Eklendi @ 22:14:04 ---------- Yazıldı @ 21:57:12 ----------

wooooowww n97 çalıştırdı hemde hiç kasmıyor çok şaşırdım müthişşşşşş ahah tabikide böyle bir şey yok bnde bir prgram var hızlandırıcı onunsayesinde güzelce oynuyorum oyunu %40 oldu harika kullandığım program 5800 c6 ve n97 de çalışıyor çin sitesinde buldum isterseniz linkini veriyim n97işlemci hızı 434 dü bu programı kurunca 924 oldu inanamıyorum ayrıca ne kadar boş olursa telefon o kadar artar işlemci hızı harikaaaaaa paylaşım için teşekkür ederim yeni gördüm konuyu programıda 2 gün önce buldum hahah

[sıze=5]süper bir oyun tşkler.[/sıze][sıze=5][/sıze]

moku

Üye
açıldımıda n95 de süper bi oyun diyosun üstteki yazıyım okusana sana verebilrimi o programı
[sıze=5]süper bir oyun tşkler.[/sıze][sıze=5][/sıze]

indirdim dosya bozuk hatas verdi arkadaslar kuran nasıl kurdu bunu telefonm c5-03

moku

Üye
arkadaşım senin o oyunu çalıştırman imkansız ama bnde programı var

Dostum eline sağlık fakat bu oyun n97 mini de açılmıyor bile. N97 mini S60v5 olduğu halde bu oyunu açmıyorsa burada paylaşmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Bence bu ayrıntıyı düzeltelim ki, S60v5 telefonu olan insanlar boş yere indirip hem zaman hemde kota harcamasınlar.
Tekrar emeğin için TEŞEKKÜRLER...

Oğuzhan

Üye

tamam ver linki biz de indirek bakalim ise yariyor mu

ahmetc503

sensörlümü

thump

Üye
arkadaşlar bnde n8 var oyun yüklerken sertifika hatası veriyor nasıl sertifika alırım güvenlimi sertifika almak ?