mithaty Üye arkadaşlar benim i8910 hd hep sertifika hatası veriyor bi türlü yükleyemedim yardımcı olurmusunuz
yavuz661 Üye x6 kaldırırmı acaba ?? bide sertifikaya takılırmı pff eskiden böle bişe yoktu ya kur oyne ne güzel : D
x6 kaldırırmı acaba ?? bide sertifikaya takılırmı pff eskiden böle bişe yoktu ya kur oyne ne güzel : D
CoDeYs Üye mithaty' Alıntı: arkadaşlar benim i8910 hd hep sertifika hatası veriyor bi türlü yükleyemedim yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... sertifikalaycan yada telefonu hacklicen ----------Eklendi @ 23:48:23 ---------- Yazıldı @ 23:47:26 ---------- yavuz661' Alıntı: x6 kaldırırmı acaba ?? bide sertifikaya takılırmı pff eskiden böle bişe yoktu ya kur oyne ne güzel : D Genişletmek için tıkla ... hayır kaldırmaz denedim bizzat .ve 5230 da hiç yoktan x6 dan dahada ilerledi artık yarişin başlamasında takılıyor
mithaty' Alıntı: arkadaşlar benim i8910 hd hep sertifika hatası veriyor bi türlü yükleyemedim yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... sertifikalaycan yada telefonu hacklicen ----------Eklendi @ 23:48:23 ---------- Yazıldı @ 23:47:26 ---------- yavuz661' Alıntı: x6 kaldırırmı acaba ?? bide sertifikaya takılırmı pff eskiden böle bişe yoktu ya kur oyne ne güzel : D Genişletmek için tıkla ... hayır kaldırmaz denedim bizzat .ve 5230 da hiç yoktan x6 dan dahada ilerledi artık yarişin başlamasında takılıyor
Febris Üye Deneyelim açacağını Sanmam ama ~ ----------Eklendi @ 12:28:48 ---------- Yazıldı @ 12:25:31 ---------- baran2222' Alıntı: sertifika hatası vermiyordur inşallah Genişletmek için tıkla ... Uygulama Unsigned yani imzasız hata verir baran2222' Alıntı: sertifika hatası verdi telefona indirdiğim güzel oyunların çoğu sertifika hatası veriyor zaten Genişletmek için tıkla ... Sertifikasız uygulama zaten ^ umit2406' Alıntı: arkadaşlar bende cok yavaş çalışıyor 5800 Genişletmek için tıkla ... Yavaş çalışması normal bence 62 mb
Deneyelim açacağını Sanmam ama ~ ----------Eklendi @ 12:28:48 ---------- Yazıldı @ 12:25:31 ---------- baran2222' Alıntı: sertifika hatası vermiyordur inşallah Genişletmek için tıkla ... Uygulama Unsigned yani imzasız hata verir baran2222' Alıntı: sertifika hatası verdi telefona indirdiğim güzel oyunların çoğu sertifika hatası veriyor zaten Genişletmek için tıkla ... Sertifikasız uygulama zaten ^ umit2406' Alıntı: arkadaşlar bende cok yavaş çalışıyor 5800 Genişletmek için tıkla ... Yavaş çalışması normal bence 62 mb
nonamex Üye Oyunun boyutu ile alakası yok Nokia S60v5 cihazlarında gpu yok o yüzden3 boyutlu her oyun yavaş çalışır
Oyunun boyutu ile alakası yok Nokia S60v5 cihazlarında gpu yok o yüzden3 boyutlu her oyun yavaş çalışır