Ferrari: Beşiktaş´tan alacağım para ömrümün sonuna kadar yeter

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ferrari: Beşiktaş´tan alacağım para ömrümün sonuna kadar yeter


Beşiktaş´ın eski oyuncusu Matteo Ferrari Sivok´a içini döktü.

“Del Bosque gibi ben de 10 milyon Euro’ya yakın para alacağım.”

Siyah beyazlı formayı sırtına geçirmeden önce Genoa’da istikrarlı bir sezon geçirmiş ve 33 maçın tamamında forma giymişti. Ancak, 4 yıllık sözleşme imzaladığı Beşiktaş’ta aradığını bulamadı. İlk sezonu hariç takıma pek katkısı olmadı. Geçen sezon Fenerbahçe derbisinde Lugano’ya attığı dirsek sonrası yaptırdığı penaltı Beşiktaş’ın yenilmesinde büyük rol oynadı ve gözden iyice düştü. Sezon başında ise yurt dışı kampına götürülmediği için takımdan ayrı Ümraniye’de çalıştı.

Ancak, 9 Temmuz’da birden ortadan kayboldu ve ardından 8 aydır alacaklarının ödenmediği iddiasıyla sözleşmesini tek taraflı feshedip, CAS’ta Beşiktaş’ı dava etti.

Arkadaşı Sivok’a telefon açıp içini döktü

- Sesi soluğu kesilen ve beklemeye geçen Ferrari, geçen günlerde takım arkadaşı Sivok’a ulaştı. Çek oyuncuyla yaptığı sohbette de oldukça ilginç sözler sarfettiği ortaya çıktı.

İtalya’da futbolsuz günler geçiren Ferrari, Sivok ile yaptığı telefon görüşmesinde “Beşiktaş’tan gelecek parayı bekliyorum” diyerek şunları söyledi:

- CAS’a başvuruda bulundum. Avukatlarım vemenajerlerim davamı yakından takip ediyor. Ben Beşiktaş’tan gelecek parayı bekliyorum.

- Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Vicente Del Bosque de aynı yolu denedi ve karşılığını aldı. Ben de faizleriyle birlikte 10 milyon Euro’ya yakın para alacağım.

- Beşik-taş’a zorla gelmedim. Mustafa Denizli beni ısrarla transfer ettirdi. O gidince oynayamadım.

- Fenerbahçe derbisinde şike yaptığımı iddia ediyorlar. Böyle bir şey olmaz. Lugano’nun bana yaptıklarına karşılık verdim.

- Beşiktaş’tan ayrılmayı ben istemedim. Beni kopardılar. Paramı vermediler.

- Bundan sonra futbol oynamayacağım. Zaten Beşiktaş’tan alacağım para ömrümün sonuna kadar bana yeter.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt