Ferrari 488 GTB Cenevre Oto Show İçin Hazır

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ferrari 488 GTB Cenevre Oto Show İçin Hazır
Otomobil tutkunlarının rüyalarını süsleyen İtalyan efsanesi Ferrari, yeni kasa ve tasarımı merakla bekleniyor

Ferrari tasarladığı her model ile tutkunlarını bir kez daha kendine hayran bırakıyor.

Ferrari sürat, tasarım ve dünyaca ün kazanmış kendine has motor yapısı ve her modeliyle meraklı bakışları kendine çekmeyi başarıyor. Fiyatı ile belki de çoğu kişinin sahip olması oldukça güç lüks olan Ferrari’nin, segmentinde en çok tercih edilen markalar arasında olduğunu söyleyebiliriz. Ferrari 488 GTB, 458 modelinin daha da gelişmiş bir tasarımı olarak lük otomobil tutkunlarının karşısına çıkacağı günü bekliyor.



Ferrari 488 GTB modelinde özellikle yeniliğe gittiği çift turbo motor yapısı ile çok konuşulacağa benziyor. 3,9 litre 670 beygirlik bir V8 motoru ile tasarlanan modelin bir önceki modele göre 100 beygir daha fazla olarak tercih edilmiş. Arkadan itiş gücü ile 7 ileri çift kavramalı yarı otomatik şanzımana sahip motor ile 0-100 sürate sadece 3 saniyede çıkıyor. 0-200 arası sürate ise 8,3 saniye gibi oldukça kısa sürelerde gücünü gösteriyor.



Ferrari 488 GTB modelinin bir önceki modellere göre iç tasarımında köklü değişiklikler görülmüyor. Genel tasarım çizgilerinin Ferrari izlerine sadık kalınmış, deri ve sportif koltuk döşemelerinde kırmızı ve siyah renklerinin vurgusu göze çarpıyor. Ferrari 488 GTB Mart ayında Cenevre Oto Show’da ilk kez otomobil severlerle buluşacağınıda belirtelim.

 


KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Tasarımı Ferrai İtalia Modeline Benzemiş İvme Sayacına Bir Bakmak Lazım :hmmm
 
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve KinG Tornado
Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Almaya gidiyimmi siz kullandınız mı güzel miydi
 


Üst Alt