Ferguson Berbatov’u bırakmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
~Crusher~

~Crusher~

Üye
    Konu Sahibi
Ferguson Berbatov’u bırakmıyor
[h=2]Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın menajeri Alex Ferguson, Dimitar Berbatov'un geleceği hakkında konuştu. Bulgar golcüyü takımda tutmak istediğini ifade eden Ferguson, bununla birlikte, oyuncunun ayrılma talebini de saygıyla karşıladığını dile getirdi.[/h]


Dimitar Berbatov'un, Manchester United'daki geleceği belirsizliğini koruyor.
Forvet hiyerarşisinde, Wayne Rooney, Dany Wilbeck ve Javier Hernandez'in arkasında kalan Berbatov, geçen sezonun ikinci yarısında sadece 4 lig maçında forma şansı bulması üzerine takımdan ayrılma talebini menajer Alex Ferguson'a iletti.
Güney Afrika Cumhuriyeti'nde, Amazulu takımı ile oynanan hazırlık maçında, Berbatov'a ilk 11'de görev veren Ferguson, maç sonunda, Bulgar golcünün geleceğiyle ilgili soruları yanıtladı. "Berbatov'un ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu söylememe gerek yok" diyen Ferguson; "Ancak geçen sezon ona istediği kadar forma şansı tanıyamadım. Forvette, Rooney, Welbeck ve Hernandez'in arkasında kaldı. Onun yaşındaki bir oyuncu için bunun ne kadar zor olduğunu anlayabiliyorum" ifadelerini kullandı.
Bulgar forvetin takımda kalmasının kendisini memnun edeceğini vurgulayan deneyimli menajer; "Kalırsa seviniriz. Ancak biri iyi bir teklifle gelir ve dimitar da ayrılmak isterse, durumu değerlendireceğiz" dedi.

Menajeri geçtiğimiz günlerde, Zlatan İbrahimoviç'i elden çıkaran Milan'ın, Berbatov ile ciddi olarak ilgilendiğini söylemiş; Bulgar golcünün de, italyan ekibine transfer olmaya çok sıcak baktığını dile getirmişti.


19 Temmuz 2012 12:57 NTV Spor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

jojo_va
Cevap
5
Görüntüleme
424
jojo_va
Akıncı
Cevap
1
Görüntüleme
451
Haydar
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
358
Kingmortall


Üst Alt