Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyiymiş de yönlendirme fonksiyonları nasıl stabıl olmuş mu biraz 23 mb internet paketiyle ancak yükleniyor takviyeli kamyon gibi agırdan agırdan
meg1ddo
Üye
İnşallah bu sefer adam gibi bi tarayıcı olmuştur, kullanan varmı arkadaşlar, ben dışardayım şu an, bi yenilik gelişme varmı?
Seglopsi
Üye
yonlendirme ve kullanimi ayni history ozelligini eklemis birkac kodu degistirmis. yavas yavas tarayiciya benzemeye baslamis desek yalan olmaz
[ENGİN]
Üye
Yüklensin de birde ben test edeyim tester olacaz bu gidişle
meg1ddo
Üye
akıcılıkta bi değişme yok ilk gördüğüm history özelliği ve şeffaf menünün ikonları biraz daha parlak kaliteli bir hal almış başka da bişey görmedim şimdilik, şu an fennecten yazıyorum zaten, sanırım opera ve orijinal tarayıcıya bağlı kalacaz hala.
Seglopsi
Üye
ilk ciktigi gunden bugune kadar epey yol aldi desek yalan olmaz. arayuz degisir daha iyi hal alir ama muhim olan kodlarin hatasiz ve icerigin eksiksiz olmasi. opera'da gayet guzel bir arayuz var, tam manada memnun degiliz misal onun gibi dusunebiliriz.
[ENGİN]
Üye
Yavaş yavaş hallolur bunlar bekleyecegiz.Mesaj yazmak için ideal,konu açamıyorum resim ekleme yapmak istediginde mydocs klasörünü açıyor orjinaldeki gibi direk galeri açılsa iyiydi,kopyala yapıştır yok,zoom yapıp bişey yazmak istediginde hemen başa atıhor,bunlar eksik gördüklerim ama Coderus'a güveniyok adam edecektir bunu zamanla
hala çok iyi değil ama bir çok özellik kazandırılmış. kullanılabilir durumda.
- - - Eklendi - - -
[ENGİN];5946447' Alıntı:
Yavaş yavaş hallolur bunlar bekleyecegiz.Mesaj yazmak için ideal,konu açamıyorum resim ekleme yapmak istediginde mydocs klasörünü açıyor orjinaldeki gibi direk galeri açılsa iyiydi,kopyala yapıştır yok,zoom yapıp bişey yazmak istediginde hemen başa atıhor,bunlar eksik gördüklerim ama Coderus'a güveniyok adam edecektir bunu zamanla
abi bir kaç kişi daha aslında destek verse projeye baya hızlı bir şekilde daha iyi bir tarayıcı çıkar ama şu an için biraz daha bekleyeceğiz eksiklerin düzelmesi için.
[ENGİN]
Üye
Destek derken? Program dilinden anlamam ki ama maddi olarak ufak tefek bişeyler yaparım