Fennec Qml - IPCLiteAPI

Sponsorlu Bağlantılar

ertooth

ertooth

Üye
en son yapılan değişiklikler ve en son versiyonu şimdi nedir.ne zaman fırından pişer açaba yani emeğe geçenlerin ellerine beyinlerine sağlık teşekkür ederim.değişik bir browser olmuş.Tebrikler meego platformuna.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
yeni guncelleme geldi, v0.1.2 . ama güncelleme uyarısına gittim orda güncelleye tıkladım, önceki sürümün kaldırılması gerekiyor uyarısı geldi ona da evet dedim, önceki sürüm kalktı ama yenisini de yükleyemdi,, simdi qmlmoz yok telefonda, tuhaf ama öyle, simdi 0.1.2 yi direk paket olarak yüklemem gerek ama o da henüz düşmedi nete galiba, öylece ortada kaldım işte :s

Seglopsi

Seglopsi

Üye
0.1.1 kurulmuyor mu peki?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
tamam buldum paketi yükledim ve gözlemlediğim tek fark çift tıklama ile zoom yapması diğer türlü degişen bişey görmedim.

- - - Eklendi - - -

http://forum.allnokia.ru/viewtopic.php?t=109381

- - - Eklendi - - -

0.1.2 bu linkte ;)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
0.1.1'in html5 skoru 371.

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yeni sürümü kurmadan önce eski sürümleri kaldırmanız gerekiyor. coderus bu konuda uyarmıştı.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
0.1.2 nin de html5 skoru '371'

dawid

dawid

Üye
arkadaslar bana 0.1.1 guncellemesi gelmadi bu 0.1.2 yi kurdum o da sayfa hatasi veriyor napim

fLuke!

fLuke!

Üye
arkadaslar bana 0.1.1 guncellemesi gelmadi bu 0.1.2 yi kurdum o da sayfa hatasi veriyor napim

Fennec(gelişticinin yayınladığı) ve Qmlmozbrowser'ı sil.Meecatalog'dan 0.1.2'yi kurmayı dene. :)

dawid

dawid

Üye
pardon arkadaslar calistirdim installer gerekiyormus saygimla(tesekkurler fluke)

fLuke!

fLuke!

Üye
Yeni resimler geldi.

Seglopsi

Seglopsi

Üye

ty CodeRus :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
5 dakika olmuyor cikali taze taze, gule gule kullanin :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yükleyip deneyen varmı?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
ben yukledim deniyorum suan..

- - - Eklendi - - -

html5 puani: 395