Fenerli Taraftarlara Alkış

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

вєяιL

Üye
Fenerli Taraftarlara Alkış
Ligin son haftalarında şampiyonluk düğümünün hala çözülmemiş olmasına rağmen gerilmden etkilenmeyip sahaya yabancı madde atmayan Fenerli taraftar alkış aldı.
Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu, kulüp başkanı Aziz Yıldırım’ın dün sabahki Yüksek Divan Kurulu toplantısında Galatasaray maçının çok rahat geçeceğini kendilerine söylediğini ifade ederek, "Biz de aynı inançtaydık. Taraftar aynı duygudaydı. Bu pozitif enerji oyunculara yansıdı. Burada şampiyon olmak ya da galip gelmek önemli değil. Biz mantalite devrimi yaptık. Çoluk çocuk, kadın erkek her yerden taraftarlar stada geldi. Bugün İstanbul’da 2-3 milyon kişi bunu hissediyorsa bu devrimdir. Herkes bilsin ki biz haksızlıklara karşı kenetlenen bir camiayız. Kenetlenen bir camia olduğumuz için büyüyen bir kulübüz" dedi.

F.Bahçe’den taraftara teşekkür

FENERBAHÇE Yönetim Kurulu ve Futbol Takımı, taraftarlara teşekkür etti. Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, "Turkcell Süper Ligi’nin son haftalarına geldiğimiz şu günlerde tribünlerde şiddet olaylarını görmek isteyenlerin oyununa gelmeyen ’Büyük Fenerbahçe Taraftarı’ bugün bir kez daha Türkiye’nin en büyük takımının taraftarı olduklarını spor alemine göstermiştir" denildi.

kurt bey

kurt bey

Üye
eğer bozuk para çakmak pet şişe su vb yasak oolmasaydı sahada yürüyecek yer kalmazdı. yok alkış filan

SALVADORE

SALVADORE

Üye
<div class='quotetop'>(kurtoglu85 &#064; Apr 23 2006, 05&#58;51 PM) [post=321278]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
eğer bozuk para çakmak pet şişe su vb yasak oolmasaydı sahada yürüyecek yer kalmazdı. yok alkış filan
[/b][/quote]
alkışlıyorum helal kurtoglu85 helal alkışlar sana

yitik savaşçı

Üye
Milliyet gazetesinde de haber olmas&#305;na ra&#287;men; derbide Fenerlilerin açt&#305;&#287;&#305; küfürlü pankart&#305; görmediklerini ya da görmek istemediklerini san&#305;yorum. Yine sadece Fenerbahçe&#39;nin ç&#305;karlar&#305;&#305; üzerine bir tutum söz konusu... Sahaya at&#305;lacak herhangi bir yabanc&#305; maddeyle "saha kapatma cezas&#305; gelebilirdi" dü&#351;üncesinin ürünü bir te&#351;ekkür...

Salihyet

Salihyet

Üye
feneri tebrik etmek çok acı gelebilir ama bütün otoriteler tebrik etti bile.

perfectlover

Üye
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Apr 24 2006, 07&#58;19 AM) [post=321644]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Milliyet gazetesinde de haber olmasına rağmen; derbide Fenerlilerin açtığı küfürlü pankartı görmediklerini ya da görmek istemediklerini sanıyorum. Yine sadece Fenerbahçe&#39;nin çıkarlarıı üzerine bir tutum söz konusu... Sahaya atılacak herhangi bir yabancı maddeyle "saha kapatma cezası gelebilirdi" düşüncesinin ürünü bir teşekkür...
[/b][/quote]

Maçın 70. dakikasında açılan ve yaklaşık 8 dakika sonra kaldırılan bir pankart o. Yönetimin böyle bir şeyi bilmesi mümkün değil. 3-5 kişinin yaptığı bu çirkinlik, 51 bin Fenerbahçeli&#39;nin gösterdiği sağduyulu yaklaşıma gölge düşüremez.

barabelli

barabelli

Üye
ya gs fb de hındı olahyı acılan pankart ne ıdı hayvan cagız hındıyı sahaya getırdınız amıgonuz kufurle tezavruat ettırdı bnde alkıs lamıyorum malesef

Salihyet

Salihyet

Üye
onda küfür yoktu aynı şu gibi ; laay laay fenerbahçe olamazsın şampiyon.

perfectlover

Üye
O konuyu hiç açmayal&#305;m. Manisa maç&#305;ndan sonra Star&#39;da yay&#305;nlanan "Telegol" program&#305;na spor yazar&#305; Hasan Ali Atasoy ba&#287;lan&#305;yor ve "lay lay"&#305;n ne anlama geldi&#287;ini soruyor. Adnan Aybaba "Ne var can&#305;m bunda normal bir slogan" diyor. Ard&#305;ndan Hasan Ali, Adnan Aybaba&#39;ya "peki ben sana lay lay Adnan desem iyi olur mu?" diye soruyor. Adnan Aybaba sen ne demek istiyorsun anlam&#305;na gelen bir cevap veriyor. Hani masum bir tezahüratt&#305;, o zaman niye al&#305;n&#305;yorsun Adnan Aybaba?

hidayet

hidayet

Üye
ben maçı izleyen biri olarak fenerbahçe taraftarınıda dikkatle gözlemledim

maçın başında gs futbolcuları sahaya çıkarken pet şişeler atılıyor
daha sonra hasan şaş&#39;a korner direğinin orda atılan yine pet şişeler var ve birde
bunları geçtik fenerli taraftarlara alkış denmiş acaba diyorumki eğer fb değilde gs önde olsaydı fb taraftarı yine aynı tutumu gösterirmiydi

Salihyet

Salihyet

Üye
fenerbahçe taraftarı 6. olduğu senede o stadı doldurdu insan gibi maçını izledi eğer maçın öncesini sonrasını inceleseydin kimin art niyetli olduğunu anlardın koridorlara takımın giriş çıkış yaptığı salonlara kamera koyulmamasını biz talep etmedik her halde

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
<div class='quotetop'>(hidayet &#064; Apr 24 2006, 04&#58;20 PM) [post=321832]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ben maçı izleyen biri olarak fenerbahçe taraftarınıda dikkatle gözlemledim

maçın başında gs futbolcuları sahaya çıkarken pet şişeler atılıyor
daha sonra hasan şaş&#39;a korner direğinin orda atılan yine pet şişeler var ve birde
bunları geçtik fenerli taraftarlara alkış denmiş acaba diyorumki eğer fb değilde gs önde olsaydı fb taraftarı yine aynı tutumu gösterirmiydi
[/b][/quote]

emin ol gosterirdik
cunku maca girene kadar bizi 5 defa aradılar bozuk paralarımızı aldılar ayrıca satılan suları kesinlikle acıp werdiler hic bi sekilde kapalı su wermiyolardı(migros tribunde bnm su aldıgım satıs yerlerine gorevli koymuslardı bunları kontrol etmek icin) ewet hasanın bi kornerinde atıldı onlarda istisna cunku baska hic bi dakika da baska bisey atılmadı

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Şu pankart olayı ne ya tw&#39;de de gördüm ama içeriğini bilmiyorum bi anlatır mısınız?

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
pankartın birinde kopeklerin dostlulugu havlayınca kadardır yazıyo dierindede go..nuzu s....mi? yazıyo 2 sinide unifb actı

seyfofen

seyfofen

Üye
yahu atı alan üsküdarı geçti siz atın nalını tartışıyorsunuz...biz o defteri kapadık sıra ts de.

Salihyet

Salihyet

Üye
hem bu defter kapandı,artık bu bi mazi hemen unutulması lazım

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
kufurlu pankart acan taraftara alkis he...&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

perfectlover

Üye
Ya bunun tasvip edilecek hiçbir yanı yok. Bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum. Ancak hiç kimse Ali Sami Yen&#39;de yanlış hatırlamıyorsam 3-4 sene önce açılan "Hepiniz O..... Ço....." pankartlarını unutmasın. Hepsi yanlış. Ama maalesef oluyor bunlar.

Salihyet

Salihyet

Üye
<div class='quotetop'>(jewel_ma20 &#064; Apr 25 2006, 01&#58;37 PM) [post=322366]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
kufurlu pankart acan taraftara alkis he...&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;
[/b][/quote]
bişey diyemem büyüğümsün

<div class='quotetop'>(perfectlover &#064; Apr 26 2006, 02&#58;42 PM) [post=323140]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ya bunun tasvip edilecek hiçbir yanı yok. Bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum. Ancak hiç kimse Ali Sami Yen&#39;de yanlış hatırlamıyorsam 3-4 sene önce açılan "Hepiniz O..... Ço....." pankartlarını unutmasın. Hepsi yanlış. Ama maalesef oluyor bunlar.
[/b][/quote]
bunlar oluyor ama bu tür şeyler doğal kimi zaman onlar başarılı olurken siterese girer pankar açar kimi zaman biz ama gelde anlat.

yitik savaşçı

Üye
Küfretmek, saldırgan tavırlar hiçbir zaman doğal karşılanmamalı... Bunlar birer acizlik işaretidir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt