Fenerde Emre bilmecesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fenerde Emre bilmecesi





Manisaspor maçında sakatlanan ve sağ arka adalesinde ödem oluşan yıldız futbolcunun Perşembe günü oynamasının zor olduğu ortaya çıktı.

Doktorlar, Emre’nin kesin durumunun yarın netleşeceğini belirtirken, Teknik Direktör Daum bu futbolcunun yerine Selçuk’a hazır ol talimatı verdi.

Sarı-Lacivertliler Emre’den gelen habere üzülürken, Lugano’nun iyileşmesi ve oynamak istediğini açıklaması teknik heyeti sevindirdi.

Antrenmanlara başlayan Uruguaylı yıldızın büyük bir olasılıkla Lille karşısında forma giyebileceği öğrenildi.

Daum’un Lille karşısında oyuncularından kontrollü futbol istediği ve ofansif yönü güçlü olan rakibin savunma hatalarından yararlanmaları gerektiğini söylediği öğrenildi.

Alman hocanın yine tek forvet oynayarak, santrfor mevkinde Güiza’yı görevlendirmeyi düşündüğü, Semih’i ise yedek bıracağı ifade edildi.

Bu arada kaptan Alex üstü kapalı Teknik Direktör Daum’u eleştirdi.

Brezilyalı yıldız kendisine ait internet sitesindeki haftalık yazısında, Ziraat Türkiye Kupası’nda Bursaspor karşısında yedek bir kadroyla çıkmaları nedeniyle ilk maçtaki 3-0’lık avantajı kısa sürede yitirdiklerini ancak Güiza’nın son dakika golüyle tur atlayabildiklerini söyledi.

Alex, takımın performansıymla ilgili yaptığı genel değerlendirmede de, ’İyi gidiyoruz, ancak yaptığımız birkaç hatayı düzeltmemiz gerekiyor. Yolumuz açık ve hedeflerimize ulaşmak için gerekli olan herşeye sahibiz. En çok da taraftarımıza güveniyorum’ dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt