Fenerbahçe'yi şaşırtan istek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe'yi şaşırtan istek



Brezilyalı futbolcu, yönetimden yıllık 2.2 milyon euroluk alacağının kalan yarısını talep etti. Sambacı bununla da yetinmedi, yaklaşık 5 milyon euro eden bonservisini de F.Bahçe’den bedavaya istedi.

F.Bahçe, Andre Santos ile birlikte Cristian Baroni’yi transfer ettiğinde resmi internet sitesinin girişine ‘İki dünya yıldızı’ ifadesini kullanmış, Brezilya basını da ‘Cristian ve yıldız’ kelimelerinin aynı cümle içinde geçmesini şaşkınlıkla karşılamıştı. İki yıl önce yeni Stephen Appiah olması beklenen, yıldız olarak nitelenen Cristian, aradan geçen süre zarfında ‘Kriztian’a dönüştü.

GEL DE ÇIK İŞİN İÇİNDEN

Cristian, F.Bahçe’den gönderilecek futbolcular sayıldığında Türk futbol kamuoyunda bütün sempatisini kaybeden Bilica’dan bile önce sayılmaya başlandı. Ancak Corinthians’la anlaşan Brezilyalı futbolcuyu elden çıkarmak o kadar da kolay olmuyor.

EN ZOR TERCİH

Sarı-Lacivertli yöneticilerle görüşen sambacı, ‘Sezon sonuna kadar alacaklarımı istiyorum’ dedi. Bu da yıllık 2.2 milyon euro alan Cristian’a F.Bahçe’nin 1 milyon euro civarında para ödemesi anlamına geliyor. Brezilyalı oynamadan alacağı parayla da yetinmeyip üstüne bir de 5 milyon euro değerindeki bonservisini istedi.

F.Bahçe yönetimi de 6 milyon euroluk bir zararı göze almak ile Aykut Kocaman’ın 18'e bile almadığı Cristian’a tribünde otururken bir milyon euro ödemek arasında tercih yapmak zorunda kaldı.

ŞOK BİR İDDİA DAHA

Alex’i kadroya almayan Aykut Kocaman’a Cristian da tavır aldı. Sivas maçı öncesinde Brezilyalı yıldız idmanda yeleğini atıp, “Çalışmıyorum” diyerek soyunma odasına gitti..

Fenerbahçe’de son günlerde Alex-Cristian krizi gündemde. Bu durum gerekli müdahaleler yapılmazsa gündemden daha uzun zaman düşmeyecek gibi gözüküyor. Herkes bu süreçte Aykut Kocaman’ı eleştirerek, ”Alex gibi adam varken niye oynatmazsın, bu nasıl antrenörlük?” dediler. Kocaman da haksız olmadığını düşünüp bunu dile getirme fırsatını bir türlü bulamadı. Ancak Aykut Kocaman, Alex’i neden oynatmadığını kendisine Spartak Moskova maçı öncesinde söylediğini kamuoyu gayet net biliyor.

PORTEKİZCE HAKARETLER

Tüm bunlar yaşanırken durup dururken bir de Cristian krizi patladı. Sivas maçı öncesi yer Samandıra Can Bartu Tesisleri… Son antrenman yapılıyor. Aykut Kocaman ve teknik kadro ilk onbirde oynayanları ve kadroya almayı düşündüklerini ayrı ayrı çalıştırır. İlk on birde oynayacaklar frikik ve şut çalışır. Yedek kadroda ise yine Spartak Moskova maçında yedek oturan Cristian vardır. Brezilyalı orta saha oyuncusu yedek olduğunu anlayınca bunu hazmedemez, ”Çalışmıyorum”diyerek üzerindeki yeleği çıkartıp atar. Portekizce hakaretler ede ede yardımcı antrenörlerin gözü önünde tesislere girer. Kocaman da bu tavrından dolayı Cristian’ı kadroya almaz.

20 BİN DOLAR CEZA

Yaptıkları Cristian Baroni’ye pahalıya patlayacak… Sivasspor maçı öncesinde yapılan son idmanda üzerindeki idman yeleğini yere fırlatıp, “Çalışmıyorum” diyerek soyunma odasına giden yıldız futbolcu bunun bedelini ödeyecek. Yönetimin sezon başında belirlediği ceza sistemine göre Brezilyalı oyuncu bu tavrından dolayı 20 bin dolar para cezası ödeyecek.

NE SAYGISI VAR, NE ÇALIŞIYOR

Takım içerisinden bir futbolcu Cristian Baroni’yi bu sözlerle ifade ederken, “Bu kadar olmaz. Yaptıkları hiç yakışık almadı” diye konuştu.

Esas bu gerginliğin başlama sebebi ise farklı. Alex’in kadroya giremeyişi, twetter kavgasından sonra Aykut Kocaman’ın tüm maçlarda yer verdiği Cristian’ın tavır almasıyla başlıyor. Brezilyalı oyuncu idmanlarda resmen yürüyor ve bu tavrını açık ve net bir şekilde gösteriyor. Ardından da bu tavrını Sivasspor maçından önce de gösterince Kocaman takım içi huzuru bozmamak için kadroya almıyor. Olayın iç yüzü budur. Gelelim Cristian için söylenenlere.

Takım içerisinden bir oyuncu, “Aykut Kocaman, Cristian’a karşı hep iyi niyetli oldu. Hatta kendi ağzıyla bile söyledi bunu Cristian. Bir alırken 5 katı kazanmaya başladığını, kötü günlerde kendisine sahip çıktığını söylemişti. Bu tavrı hiç yakışık almadı. Hepimizin gözü önünde cereyan etti olay, bu kadar olmaz. Ne çalışıyor ne de saygısı var. Ama Aykut Hoca işini yaparsa yine onu affeder” ifadelerini kullandı.

Aykut Hoca’ya yakın çevreler ise konuyu çok net özetliyorlar: Cristian ile Alex’in yaptıkları hiç hoş değil. Aykut Kocaman’a bu yapılmaz. 1 veya 1.5 ay içerisinde hiç bir şey bugünkü gibi olmayacak. Başkan arkasında dimdik duruyor, bu da ona yetiyor. Düzelirlerse Kocaman bunu kişisel problem haline getirmez konuyu kapatır takımın başarısı için çalışır.
 


haltie

haltie

Üye
Bu adam geçen yıl lige damga vuran adamlardan biriydi
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Baroni kafasındaki sorunları haletmesi gerek...
Sezona çok formsuz başladı ...
 
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:hmmm
 
haltie

haltie

Üye
Bence kazanmak gerek her zaman bulunmuyor böyle oyuncular
 

ssercan

Üye
Emre,Alex,Baronı sırada ki kim Aykut :) Stoch mu ?
 
hidayet02

hidayet02

Üye
Bende Olsam Yabancı Bir Takımda Arkadaşım Kadro Dışı Kalırsa Bende Antremanda İsteksiz Davranırım. Ama Yinede Baroni nin Bunu Yapmaya Lüksü Yok Çünkü Arkadaşı 35 Yaşında Futbolu Bırakmak İstemiyor. Ama Koşmuyor Koşamıyor... Ben Olsam Bu Futbolcu İçin Antremanda İsteksiz Davranmam...
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Türkiyenin gelmiş geçmiş en istikrarlı yabancı futbolcusu kralex icin, baroni ye sonuna kadar hak veriyorum ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt