Fenerbahçe'yi Bilica yaktı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe'yi Bilica yaktı!



[h=2]UEFA, 22 takımla birlikte Fenerbahçe'nin bu sezon UEFA'dan elde edeceği gelirlerini geçici olarak dondurdu. Buna Brezilyalı'nın, 383 bin 407 Euro'luk çekini zamanında almaması ve UEFA'ya verilmesi gereken “Alacağım yoktur” kağıdını imzalamamasının neden olduğu belirlendi[/h]UEFA, Finansal Fair-Play uygulamasının gereklerini yerine getirmedikleri gerekçesiyle Türkiye’den Fenerbahçe ve Eskişehirspor’un da aralarında bulunduğu 23 kulübün, bu yıl UEFA’dan elde edecekleri gelirlerin, geçici olarak dondurulduğunu açıkladı. UEFA Kulüp Finansal Kontrol Birliği (CFCB) Başkanı Jean-Luc Dehaene, 30 Haziran 2012’ye kadar vadesi gelen borçlarının durumuyla ilgili bilgi vermek zorunda olan 23 kulübün, son tarih olan 30 Eylül’e kadar kendilerinden istenen bilgileri güncellenmiş olarak vermesi gerektiğini, soruşturmanın verilerdeki denge sağlanana kadar ya da CFCB’nin nihai kararına kadar devam edeceğini duyurdu. Bu haber üzerine Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na bir açıklama gönderen Fenerbahçe Futbol A.Ş, “Eski oyuncularımızdan biriyle ilgili borç-alacak müzakerelerinin sürmesi nedeniyle ortaya çıkan bu duruma dair bilgilendirme, 383 bin 407 Euro’luk alacağın ödendiğini tevsik eden (belgeleyen) belgenin UEFA’ya ulaştırılmasıyla yapılacaktır” denildi. Bu oyuncunun Bilica olduğu, Brezilyalı oyuncunun kendisi için kesilen çeki zamanında gelip almadığı, bu yüzden UEFA’ya verilen “Alacağım yoktur” kağıdını imzalamadığı öğrenildi. Yöneticilerin, daha sonra gelip parasını alan Bilica’ya ağustos ayında bu kağıdı imzalattıkları ve en kısa zamanda UEFA’ya iletecekleri belirlendi. Büyük umutlarla geldiği Fenerbahçe’de tam bir hayal kırıklığı yaratan Bilica’nın, bu ihmalkarlığıyla Fenerbahçe’nin UEFA’dan hakkı olan parayı geçici şekilde olsa da alamamasına neden olması büyük tepki çekti.
 


haltie

haltie

Üye
Bu adam böyle karaktersiz bir adam biz eleştirirken fenerli arkadaşlar sahip çıkıyordu ama görsünler şimdi amacı pislik yapmak yoksa kimsenin fenerde parasi kalmaz
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bilica çukur kaz paran orada hacı ...:)
 
haltie

haltie

Üye
Bu kez çukura fener düştü puhaha:D
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Çukura düştüğü falan yok Fenerbahce nin ...
Çok şükür herşey yolunda ...
 
  • Beğen
Tepkiler: 1STayTRue35
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
İyi de hata biz de değil Bilica da...
Yani , Sizde bilicanin kazdığı çukura düştünüz .:ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: 1STayTRue35
haltie

haltie

Üye
Valla bjk gs değil şikayet edilen fb,şikayet eden isimde çirkin hareketlerine rağmen arkasında durulan bilica ama iyi oldu mustehakti ;)
 
greenmile

greenmile

Üye
ben burda bilicaya suç bulmam adamın alacağı varsa imzalamayacak tabiki de,neyse problem değil parasını verirler nasıl olsa.
 
Jitou

Jitou

Üye
Herkes kendi çöplügüne bakmalı Song olayını unutmadık :ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
2
Görüntüleme
325
greenmile
Mad EagLe
Cevap
0
Görüntüleme
583
Mad EagLe
India
Cevap
1
Görüntüleme
390
jackalmami


Üst Alt