Fenerbahçe'ye tuzak kurdular

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Fenerbahçe'ye tuzak kurdular
Birçok defa şöyle yazdım: 'Şike operasyonu adı altında Fenerbahçe'yi ve Aziz Yıldırım'ı çökertme planı uygulanıyor.'

Ne yazık ki dediğim çıkıyor.

İktidarın emrindeki medya da artık yandaşlaşan Doğan Medya da şikeyi Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım ile ilgili göstermek için insafsızca bir çarpıtma içindeler.

Olay aslında siyasi ve mali bir operasyondu. Aziz Yıldırım'ın Ergenekon'a dahil edilmesi planlandı amma Başbakan Erdoğan ile eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt; 5 Mayıs 2007'de Dolmabahçe Sarayı'nda buluşup anlaştıkları için o iş yattı. Sonra şike operasyonu devreye sokuldu. Eğer şike de yetmez ise çete operasyonu kenarda hazır tutuldu. Yani; 'Bitirin Aziz Yıldırım'ı!' denilmişti.Şike denilen işin siyasi operasyon olduğunu anlamak isteyenler; iktidarın emrindeki medyanın tutumuna bir baksın yeter.

TFF'Yİ KİM YÖNETİYOR?

Şike operasyonu altında FB'yi ve Yıldırım'ı çökertmek için Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yönetimi değiştirildi. İşin tarafsız yürütüldüğünü göstermek ve kamuoyunu kandırmak için TFF'nin başına bir Fenerbahçeli'yi getirdiler. Yalnız; onun sağına soluna iki has Galatasaraylı'yı yerleştirdiler: Başkan yardımcılığına Lütfi Arıboğan; hukuk işlerinin başına da İlhan Helvacı...
Aslında Mehmet Ali Aydınlar sözde başkan oldu. TFF'yi; bu iki Galatasaraylı yönetti; Fenerbahçe'yi de Aziz Yıldırım'ı da çökertecek planı bunlar uyguladı.


CORNU'YU YANILTMIŞLAR

Fenerbahçe; şike yaptığı iddiasıyla Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nın dışına itildi. Son gelişmelerden anlıyoruz ki bu haksızlığa çanak tutan Türkiye Futbol Federasyonu olmuş. TFF; işin içine UEFA'yı da dahil ederek kendisini gizlemeye çalışmış.Şimdi takke düştü kel göründü.

UEFA Müfettişi Pierre Cornu; şike iddialarını araştırmak için geliyor; kendisini TFF'yi yöneten bu iki Galatasaraylı karşılıyor. Öyle ki bu iki Galatasaraylı; Pierre Cornu'nun başkaları ile görüşmesini engellemek için görünmez bir ilişkiler duvarı örüyorlar.

Soruşturmayı yürüten savcı Berk; Cornu'ya; 'Gizlilik var, size bilgi veremem.' diyor.
Bunun üzerine Cornu; Lütfi Arıboğan ile İlhan Helvacı'ya soruyor:
- FB şike yaptı diyorsunuz. Peki FB'nin şike yapmadığına dair yüzde 1'lik bile bir ihtimal yok mu?
Cevap ne oluyor dersiniz:
- Yüzde 1 ihtimal bile yoktur; FB kesinlikle şike yapmıştır.
İşte TFF'nin bu 2 Galatasaraylı yöneticisi... Adamlar; hem savcı hem yargıç... FB'nin idam hükmünü veriyorlar; kalemi kırıyorlar.

Cornu yine soruyor:
- İyi amma şike soruşturmasında Trabzonspor ile Beşiktaş'ın da adı geçiyor...
- Onların şike yaptığından tam emin değiliz...
Ve; bu iki kişinin yönlendirmesi sonucunda FB, Şampiyonlar Ligi'nden atılıyor.

En az 30 milyon Euro kaybediyor.
Daha da büyüğü saygınlığı... Morali yaralanıyor...

GÜL'Ü DE DAHİL EDECEKLER

Bu şike işinin kendisinin şike olduğunu yazıyorum da kimse anlamak istemiyor.Şike olgusu ile Aziz Yıldırım'ı iç içe geçiren yayınlara bakın; gerçeği görün.Ayrıca Meclis'ten çıkan yasaya şiddetle karşı çıkanların da yandaş medya olduğunu görüyorsunuz.
Neden mi?
Adamlar, Aziz Yıldırım'ın hapishanede çürütülmesini istiyorlar.
Bunun için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e baskı yapıyorlar.
O da yandaşları üzmemek adına; 'Yasayı inceletiyorum!' dedi.
Sadece bu olay bile şike adı altında şike yapıldığını göstermeye yetiyor.
Ben, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın yerinde olsam; hemen o görevi bırakırım.
Çünkü; ipler başkalarının elinde; oklar ona değiyor.
Ve; ne yazık ki FB'yi çökerten adam olarak tarihe geçmek üzere...
' 'Atı bile bilen' ama rapor yazmayı bilmeyen Cornu' TFF'nin ayaklarına dolaştı...
Allahü ekber!

RIZA MEVLÜT ...
 


alien61

alien61

Üye
Artık her şey netleşecek arkadaşım. Kimseye şike yaptın diye iftira atamayız. Şike yasasına bende şiddetle karşıyım. Verilen ceza paraya çevrilebilir o yüzden karşıyım. Bir nevi şike yap paranı öde kurtul demektir bu.

Ayrıca temiz çıkarsanız kaybettiğiniz paralar tff tarafında seve seve ödenecektir sizin kaybınız sadece bu sene avrupada oynamamak olacaktır.

Haa birde temiz çıkmama durumu var ki o zaman ne yapacaksınız merak ediyorum.

iyi forumlar
 
greenmile

greenmile

Üye
Arkadaşım olay sadece biz değiliz iddaanamede trabzonsporun da adı geçiyor,polis tapeleri var o var bu var.Yani siz biz bu işte yokuz havasını sakın yaratmayın.Belgeler çıktığında görülecek bu.
 

ssercan

Üye
Fener'i durdurmasalardı Barcelona'yı ezecek futbol oynuyorlardı bi o kadarda büyümüşlerdi zaten. Tabi. Zaten Fener'liler dışında Uefa olsun,Tff olsun herkes Fener'e gıcık önünü kesmek istiyorlar. Hangi Film di bu arkadaşlar ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
480
bilisimler
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
406
Haydar
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
438
Kingmortall
greenmile
Cevap
3
Görüntüleme
540
greenmile


Üst Alt