Fenerbahçemizin yeni sezon formaları tanıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçemizin yeni sezon formaları tanıtıldı

Fenerbahçe Futbol Takımımızın 2008/2009 sezonunda giyeceği adidas formaları, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda düzenlenen organizasyonda tanıtıldı. Gecede formalarla birlikte Fenerbahçe Futbol Takımı'nın 2008/2009 sezonunda kullanacağı ve Fenerium tarafından hazırlanan kamp ve antrenman malzemelerinden oluşan A Takım Koleksiyonu ile Fenerium Sonbahar/Kış Koleksiyonu'nun da tanıtımı gerçekleşti. A Takım koleksiyonumuzu futbolcularımız tanıttı.
Gecede, Başkanımız Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyelerimiz, futbolcularımız ve teknik kadromuz ile birlikte adidas, Avea ve Fenerium'un yöneticileri hazır bulundu.

Fenerium'dan sorumlu Asbaşkanımız Tuncay Uzun, gecede bir konuşma yaptı. Tuncay Uzun konuşmasında, "Bu yıl sizlere farklı ve yeni koleksiyonlar sunmak için çaba sarf ettik. Karşınıza 4 yeni takım forması ile çıkıyoruz. Bu ürünleri hazırlarken büyük keyif aldık. Buradan taraftarlığın sadece stada gelmek değil, lisanslı ürün satın almak, takımlarının yanında iyi ve kötü günde yer almak, destek vermek olduğunu bilen taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Sonrasında ise bizim bu koleksiyonu hazırlamamıza destek veren bayilerimize ve bu ürünlerin yerlerine eksiksiz ulaşmalarını sağlayan Fenerium çalışanlarına ve tüm sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Desteklerini eksik etmeyen Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize de teşekkür ediyorum. Bu yıl formalarımızın, uğur getirip takımımızın sakatlıklardan uzak, fair play ruhuyla şampiyonluklara taşımasını diliyoruz"dedi.
Fenerbahçe futbol takımı, 2008–2009 futbol sezonunda dört farklı forma ile mücadele edecek.

Çubuklu forma
Değişmeyen tek şey vardır o da değişim. Dünya, sürekli bir değişim içinde. Bu değişimde bazı değerlerin korunması da, değişimi yapan kurumların geleneklerinden kaynaklanıyor. Değişim ne kadar yoğun da olsa bazı şeyler hiç değişmiyor. Çubuklu forma da böyle bir şey; Zeki Rıza Sporel'den, Lefter Küçükandonyadis'e, Halit Deringör'den, Can Bartu'ya, Ogün Altıparmak'tan Cemil Turan'a, Rıdvan Dilmen'den Semih Şentürk'e hep aynı. Terzide dikilen gömleklerden, teknolojik kumaşların kullanıldığı bugünkü formalara kadar bir sürü değişiklik olmasına rağmen hep aynı. Çünkü çubuklu, ruhunu bir sonraki formaya sürekli aktarıyor. Çünkü Fenerbahçe taraftarı çubuklu formayı bayrağı olarak tanıyor, ona gerektiği özeni gösteriyor. Çubuklu, bazılarının rüyalarını süslüyor, bazılarına kabus oluyor. Sloganını kendisi yaratıyor, Kiminin Rüyası Kiminin Kabusu.

Neon forma
Sarı Kanaryalar, bir yıl aradan sonra yeniden sarı formalarıyla sahalara çıkıyor. Daha önce de bahsettiğimiz değişim sarı formalarda günümüze yansıyor. Modanın parlak renkleri, Sarı Kanaryalar'ın üzerinde can buluyor. Sarı Kanaryalar bu sezon futbollarıyla olduğu kadar formalarıyla da ışıldıyor.

Kuruluş 2008
Yüzüncü yılın sonrasında, yeni yüzyıla başlarken, kuruluşun heyecanını yeniden yaşamak için, ilk renklerimiz olan sarı ve beyazı yeniden taşımıştık formalarımıza. Aslında bir proje gibiydi. Ancak o kadar ilgi gördü ki devam etmemiz zorunluluk hale geldi. Kuruluş formamızı bu yıl lacivertle biraz daha zenginleştirerek yeniledik.

Bayrak Forma
Beyaz formamızı bu sezon tekrar hayata geçiriyoruz. Fenerbahçe'nin bu sezon kullanacağı formalar arasında, yeni beyaz forma, göğsünde gururla taşıdığımız Fenerbahçe Bayrağı'yla, sezonun modası olacak. Logomuzda yer alan ve anlamı temizlik ve açık yüreklilik olan beyaz, bayrağımızın sarı lacivert renkleriyle birleşerek sahadaki yerini alacak.

adidas'ın Fenerbahçe Futbol Takımı için Fenerium'la birlikte özel olarak tasarladığı bu seneki tüm formalarda da farklı kumaş ve ClimaCool teknolojileri kullanıldı. İnsan vücut haritası üzerinde çalışılarak ve spor esnasında en çok ısınan bölgeler tespit edilerek geliştirilen ClimaCool teknolojisi, nem yönetimi ve havalandırma sağlıyor. Fonksiyonel ve nefes alabilir kumaş, futbolcuların maç sırasında vücut ısısını ideal seviyede tutarak performanslarını arttırmalarına yardımcı oluyor.

Fenerbahçe formaları ve taraftar ürünleri, tüm adidas satış noktalarında ve Fenerium Mağazaları'nda 26 Temmuz'dan itibaren satışa sunulacak.






Haber ile ilgili diğer fotoğraflar





















 


XMEN_43

XMEN_43

Üye
teşekkürler
 
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Yatık çizgili olan güzelmiş.
 
leiche

leiche

Emekli Yönetici
güzel seriler
yan çizgili süper
 
canturgay

canturgay

Üye

bu ikisi iğrenç olmuşşş yaa:cnfsd:
 
YsF_90

YsF_90

Üye
fosforludan alacağım bi tane. hoşuma gitti. birazda biz parlayalım değilmi? :ehe . paylaşım için teşekkürler.
 


Üst Alt