Fenerbahçeden Resmi Açıklama "fuhuş Skandalı Ile Ilgimiz Yok"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçeden Resmi Açıklama "fuhuş Skandalı Ile Ilgimiz Yok"
"Futbolcularımız ifade vermemiştir"

Kulüp, bazı basın organlarında sarı-lacivertli takımın futbolcularının 'fuhuş skandalı' ile ilgili olarak ifade verdiğine dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Konu ile ilgili şu açıklama yapıldı:
"Gazetelerde son zamanlarda yer alan 'Fuhuş Skandalı' ile ilgili olarak Fenerbahçeli futbolcuların da ifadesine başvurulduğu yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Konu ile ilgili olarak hiçbir oyuncumuz ifade vermemiştir."

Kaynak: Fenerbahçe spor kulubü

yorumum;hovarda futbolcu olunmaz kanatindeyim futbolu hakkıyla yapıyoruz.

kikaksk

kikaksk

Üye
kim oldukları belli diil ama her futbolcu bu işi HAKKIYLA yapıyodur....

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
çok fazla hayal kırıklığına uğradığım için artık pek inanasım gelmiyor.

jöly

Üye
suçlu olup olmadıkları ispatlanmadan o bayanları basın önünde teşhir etmek bence hiç hoş değil

ayrıca fenerbahçeli futbolcuların olaya karışıp karışmamasından bana ne yani yönetim açıklıcak başka şey bulamamış mı ülkemizde o kadar sorun,o kadar olay varken fenerbahçeli futbolcuların özelinden bana ne

kusura bakmasın kimse bu benim yorumum tartışmaya yol açmak istemem

[EmRaH]

Üye
''ülkemizde o kadar sorun,o kadar olay varken fenerbahçeli futbolcuların özelinden bana ne''

ülkemizde o kadar sorun olay varken bu kad1nlar1n kiminle yatip kalktiklarindan banane

ouSahin

ouSahin

Üye
ben Hasan şaş,Sergen yalçın,İbrahim Toraman,Ali Güneş vs duyudm ama bilmiorum daha varmı diye

fenerden hiç bir oyuncu hovarda işi olmaz

kikaksk

kikaksk

Üye
<div class='quotetop'>(DJOGUZ &#064; Apr 6 2006, 10&#58;32 PM) [post=310953]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ben Hasan şaş,Sergen yalçın,İbrahim Toraman,Ali Güneş vs duyudm ama bilmiorum daha varmı diye

fenerden hiç bir oyuncu hovarda işi olmaz
[/b][/quote]

öyle bi yapar ki kimsenın ne haberi olur nede görmesi...

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
ben hiç bir fb li oyuncuyu gece hayatında görmedim,serhat hariç kendine ait balıkçıda geceliyin görüntülenmişti ya türkiyenin asıl meselelerinden başka herşey tartışılıyor fenerbahçede tartışılmamak için açıklamasını hemen yapmış anlayamadım doğrusu

ouSahin

ouSahin

Üye
şahsen ben sergen yalçını hergece biriyle ve başka bir barda yakalandıgını çok gördüm.....

basın fenerin adını çıkarak ne zaman a kadar gidecek bakalım

aziz yıldırım basını hiç sevmiyo ya haklı adam

Caine

Caine

Üye
3 futbolcu adı var
1- sergen yalçın
2- ibrahim toroman
3- ali güneş

Nicolas_Anelka

Üye
<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'>&#39; date=&#39;Apr 6 2006, 10:31 PM&#39; post=&#39;349356&#39;]
&#39;&#39;ülkemizde o kadar sorun,o kadar olay varken fenerbahçeli futbolcuların özelinden bana ne&#39;&#39;

ülkemizde o kadar sorun olay varken bu kad1nlar1n kiminle yatip kalktiklarindan banane
[/b][/quote]

bu olaylardan sanane ise cvp yazma sende bu kanuya tamam mı kardeş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...