Fenerbahçe'den Quaresma bombası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
yıldız getirsin ama sönmüşleri kaymışları değil ;)

baroni ve dos santosa herkes destek verdi bence o tarz futbolcular alınsın hem ülkeye hemde fenerbahçeye yararı oluyor:)

guero

guero

Üye
Aerkadaşlar bu sene deil fenerbahçe 2005 ten bu yana çok yanlış transferler yapıyor Bakınız ben kayserideyim düşünün Kayseri bile Güizanın krampon parasına getirttiği futbolcu ligde gol kralı (makukula) Aziz Yıldırım en büyük hata zincirlerinin başlamasına sebep oldu ve en büyük kanıtıda zico gibi bir beyni gönderdi takım tel tel döküldü queresma mıy yok ronaldoda gelse İş yapmaz fenerde çünkü mantalite oturmamış Takım Alexin üzerine kurulu T.D seçimi tamamen yanlış Yaş ortalaması yüksek gelecek vadeden Genç Futbolcu yok . Tüm bunları bir araya getirdiğimiz Bi takımdan ne beklenebilirki Bir Fenerbahçeli olarak 2 yıldır Yüzüm gülmüyor itiraf etmeliyim...SAygılarımla

haltie

haltie

Üye
Aerkadaşlar bu sene deil fenerbahçe 2005 ten bu yana çok yanlış transferler yapıyor Bakınız ben kayserideyim düşünün Kayseri bile Güizanın krampon parasına getirttiği futbolcu ligde gol kralı (makukula) Aziz Yıldırım en büyük hata zincirlerinin başlamasına sebep oldu ve en büyük kanıtıda zico gibi bir beyni gönderdi takım tel tel döküldü queresma mıy yok ronaldoda gelse İş yapmaz fenerde çünkü mantalite oturmamış Takım Alexin üzerine kurulu T.D seçimi tamamen yanlış Yaş ortalaması yüksek gelecek vadeden Genç Futbolcu yok . Tüm bunları bir araya getirdiğimiz Bi takımdan ne beklenebilirki Bir Fenerbahçeli olarak 2 yıldır Yüzüm gülmüyor itiraf etmeliyim...SAygılarımla

bravo kardeşim mükemmel bir eleştri olmuş.

gerçekçi olmak lazım.Daum gitti tamam zico geldi büyük bir başarı yaşattı adamı yolladın yerine tekrar Daumu getirdin bu tamamen yanlış işte.

Ben Alexi eleştirdiğimde herkes Türkiyeye gelmiş en iyi yabancı diyor falan filan ama yok takımı tek o adam üzerine oynatan futbol anlayışı adam canı istemedimi ,zor takım geldimi ,Avrupa maçlarında piyasada yok .

Transfer politikası yanlış beşiktaşda çok yanlış yapıyor umarım egolarından sıyrılmış başkanlar başa geçer.

'Davut

'Davut

Üye
yıldız getirsin ama sönmüşleri kaymışları değil ;)

baroni ve dos santosa herkes destek verdi bence o tarz futbolcular alınsın hem ülkeye hemde fenerbahçeye yararı oluyor:)

Hangisi Sönmüş Kezman,Roberto,Guiza,Anelka vs.vs...Sadece Burda başarısız oldular...;)
Hiç bir Futbolcu'nun ne olduğu belli olmuyor...;)

izmirligenc

izmirligenc

Üye
evet fenerden giden futbolcular avrupada estiriyor yada fenere gelipte sonuyor ortegayi bitirdi mesela fener oysa ne guzel oynardi maclara giderdim hep gol atardi alex yaninda hicti valla

Kingmortall

Kingmortall

Üye
cacık oldu cacık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...