Fenerbahçe'de Joseph Yobo krizi patladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe'de Joseph Yobo krizi patladı


[h=2]Fenerbahçe'nin Nijeryalı yıldızı Joseph Yobo büyük bir tehlikeyle karşı karşıya.[/h]
Nijerya, Yobo'nun pasaportunu iptal edince, Türkiye de oturma iznine son verdi. Kriz çözülmezse hem o hem de Fenerbahçe büyük sıkıntı yaşayacak..
Sabah'ta yer alan habere göre; Nijerya yasalarında 10 yıldan fazla süredir ülkesinden uzak kalan Yobo, 6 ay ülkesinde yaşamak zorunda. Ancak Yobo bu kurala uymayınca Nijerya yetkilileri bir süre önce tecrübeli futbolcunun pasaportunu elinden aldı.
Bu gelişme üzerine Türkiye İçişleri Bakanlığı da pasaportu olmadığı için Yobo'nun oturma iznini iptal etti. Durum bu kadarla da sınırlı değil. Yıldız futbolcu eğer ülkesinde altı ay kalma zorunluluğunu yerine getirmezse Nijerya vatandaşlığından da çıkarılacak.
Bu olay Nijerya'da günün konusu olurken, milli maç için ülkesine giden Yobo da durumun ciddi olduğunu dile getirdi. Fenerbahçeli futbolcu, "Vatandaşlık hakkımı kaybetmek istemiyorum. Gine maçından sonra Türkiye'ye gideceğim. Umarım yeniden oturma izni alırım" ifadesini kullandı.
Şimdi hem Yobo hem Fenerbahçe için endişeli bir bekleyiş başladı. Yobo pasaport alamazsa, milli maç dönüşü Türkiye'ye girse bile en fazla üç ay kalabilecek. Milli oyuncu, oturma izni alamazsa yasa gereği sınır dışı edilecek ve Fenerbahçe yeni bir krizle karşı karşıya kalacak..
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Millet Fenerbahçeye nasıl saldıracağını şaşırdı artık . Ne yapsalar takımı durduramıyorlar , şimdi de saha içine geçtiler . Bu habere 5 yaşındaki çocuk dahi güler . Haber harbi baştan aşağı komedi :ehe:ehe

HABERİN UYDURMA OLDUĞUNU DA ŞÖYLE KANITLAMIŞ OLAYIM ...
:oke:

YOBO DAN AÇIKLAMA

Nijeryalı futbolcumuz Joseph Yobo bugün Pas Fotomaç Gazetesi’nde çıkan "Yobo sınır dışı edilecek" haberinin gerçeği yansıtmadığını söyledi ve şu açıklamayı yaptı:

"Şu anda Nijerya Milli Takımı’nın kampındayım. Gazetelerde hakkımda çıkan haberler baştan aşağı yalandır. Takım kaptanı olarak milli maç konsantrasyonu içinde olduğumuz bu dönemde, bu tarz asılsız ve anlamsız haberlerin içinde adımın geçmesini üzüntüyle karşılıyorum ve şiddetle kınıyorum"
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt