Web Tarayıcı Fenerbahçe Yandex Mobil Tarayıcı Uygulaması İncelemesi - Android'e geldi

Sponsorlu Bağlantılar

TEKNO Bey

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe Yandex Mobil Tarayıcı Uygulaması İncelemesi - Android'e geldi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Fenerbahçe Yandex mobil tarayıcı uygulamasının incelemesini yaptım, 18 Eylül'de gelecekti ama bir gün önce geldi, takımına destek olmak isteyen Fenerbahçeliler indirip arama yapmaya başlayabilirler =)

Rygebin

Rygebin

Üye
Yandex Arama'ya tema geçirince Fenerbahçe yandex mi oluyor . Çok saçma . Az daha uğraşılsaymış keşke.

• Beğen
Tepkiler: Android Bey

TEKNO Bey

Üye
    Konu Sahibi
Yandex Arama'ya tema geçirince Fenerbahçe yandex mi oluyor . Çok saçma . Az daha uğraşılsaymış keşke.

Aynen tema değişmiş sadece lakin önemli olan amacımız, bu proje sayesinde yıldız futbolcular kazandıracağız kulubümüze onun için destek olma vakti.

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
Rygebin

Rygebin

Üye
Aynen tema değişmiş sadece lakin önemli olan amacımız, bu proje sayesinde yıldız futbolcular kazandıracağız kulubümüze onun için destek olma vakti.
Kullanışlı olmadıktan sonra fazla kullanılmaz bence . Yine de destek olan fazla olacaktır . Ki ben bile desteklerdim ama kullanım da önemli :ehe.

• Beğen
Tepkiler: Android Bey

TEKNO Bey

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Sadece arama yapiyor tikladigim linki baska tarayıcıda açmami istiyor, fenerbahceliyim ama gereksiz uygulamada yukleyemem cihazima kusura bakmasinlar. Zaten futbol oynadiklarida yok.

• Beğen
Rygebin

Rygebin

Üye
Sadece arama yapiyor tikladigim linki baska tarayıcıda açmami istiyor, fenerbahceliyim ama gereksiz uygulamada yukleyemem cihazima kusura bakmasinlar. Zaten futbol oynadiklarida yok.
Gittiler adını bile söyleyemediğim takıma 3-1 yenildiler. Bu kadar para ve oyuncuya yazık.

• Beğen
Tepkiler: avast ve Bahadir_fb
avast

avast

Üye
Moldeye 3-1 yenilip ajax ve celticten ne bekliyorlar acaba bilmiyorum ben yinede destek icin hem pc me hem telefonuma kurdum

• Beğen
xmustx

xmustx

Üye
Kullanılabilirliği sorgulanır ancak zaten kullanıldıkça gelişir.Bakarsan bağ bakmazsan dağ

lordalexandre

lordalexandre

Üye
APK :

Üst Alt