Fenerbahçe Türkiye Kupası'na 27 yıldır hasret

habbuj

Üye
Ûzgünüm Hasan muhtemelen göremeyecen ama İnşallah bi ihtimal torunlarının torunları görebilir
tamam yaw ben her fifa 2007 oynadığımda türkiye kupasını alıyorum fenerbahçeyle orda görüyorum ya o da yetiyo bana

Aksi

Üye
nıhahaha :d
ben sayamdım yaw 27 den sonrasını kac olduydu
Ahh ahh sevınclerınız kursagınızdamı kaldıı vaah vaaahhhh
pek uzuldum
tebrıkler trbzoonnnnn

Haydi Horona Gençlerrr

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Torunlar da göremez
Allah sabır versin arkadaşlar gerçekten de zor

Necmati

Üye
bende katılıyom horona DDDDDDDD

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Yaw o değil 0-1 oldu ya Tüm Fenerlilerin 32 dişi birden gözüküyordu.Ondan sonraki üç golde suratlarını görmek bana nasip oldu çok şükür

Aksi

Üye

zuhahahha

Mehmet

Emekli Yönetici

varmı gören

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben asıl Ali Abiyi bekliyorum bakalım ne diyecek bence utancından forumu bırakacak

red01

Üye
Arkadaslar Fanatik yarin herkese Turkiye kupasi Maketi vericekmis...

'Davut

Üye
Hakeden Taraf Trabzonspordu Guiza en ufak dahi yine birşey yapamadı...Forvet bu kadar pasif olursa posizyon dahi bulunamıyor...Alex e Teşekkürler yine harika bir gol attı...Şimdi sevinemedik ama Kesinlikle 2 hafta sonra olacak bu ....

Tebrikler Trabzonspora sonuna kadar hak ettiler...

Şunuda demek isterim diğer takımlar sevinsin ne kadar sevine biliyorlarsa

2 hafta sonra yine biz gülecez...

Siz bizim finalde kaybetmize seviniyorsunuz biz ilk turda elenmenize...

Olaya bir de iyi tarafından bakalım. Fenerbahçe'nin 1983'de aldığı kupa çok değerli, çünkü şu an ANTİKA...

'Davut

Üye
He antika ne olmuş yani...

İyi ki varsınız yoksa beleşe bu komediyi nasıl izleyeçeğiz Lütfen devam edin...İzlemesi çok eğlençeli oluyor...

Bizim yaptığımızı yapıp Fenerbahçe'nin oynadığı Türkiye Kupası maçlarını izleyebilirsiniz.

'Davut

Üye
Zaten öyle yapıyorum...

Şu duruma bakıp ne kadar Gülüyorum anlatamam... Rekabet edemiyeceksiniz Çünkü siz rakibimiz değilsiniz...

Galatasaray sürünürken yerlerde taraftarı ( ben taraftar demiyorumda hepsi aynı tür düşünüyor çünkü) Fenerbahçe kupa almasın diye kafayı yiyor oluyor...Almayınca buna seviniyor...Ama bi baksanız arkaya ne kadar gülünç oluyorsunuz onu görürsünüz...

Yine kazanan Fenerbahçe...

Bursa belki şampiyon olacak...Sevineçeksiniz yine ama yine kendinize güldürtçeksiniz....

Mert

Üye
Bu sözlerle yenilginizi ve 28 yıllık hasretinizi ört pas etmeye çalışıyorsunuz. Ama işe yaramaz.

siz hiç renkli ekranda kupa gördünüzmü 28 senedir mi ne kupaya hasret TRABZONSPOR 3 fenerbahce 1

'Davut

Üye
Mertim daha öncedende dedim isterse 100 yıl almasın isterse 200 yıl... Çizilen taraftar potresi ile ben uyuşmuyorum ... Fenerbahçe büyüklüğü ne kupa ne şampiyonluk büyüklüğü benim için....

haltie

Üye
    Konu Sahibi

jahahahaha ölecem ya yemin ederim yeter fener kupayı al artık öldüm gülmekten yeter ya biri şunlara kupa versin hahahaha