Fenerbahçe Teknik Patronunu Arıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe Teknik Patronunu Arıyor...
<span style="color:#FF0000">Fenerbahçe teknik patronunu arıyor...</span>

Fenerbahçe&#39;de, Dum&#39;la yolların ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Yönetim gelecek sezon takımı teslim edecek hocasını arıyor... İşte listedeki teknik adamlar:

Fenerbahçe, Daum&#39;un yerine teknik direktör arayışına başladı. Listede Capello, Lucescu, Trapattoni, Santini, Scolari, Luksemburgo gibi tanınmış hocalar var.

Son hafta şokuyla ligi ikinci kapatan F.Bahçe&#39;de, teknik direktör Daum&#39;la yolların ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Yönetim de bu doğrultuda gelecek sezon takımı emanet edeceği hoca konusunda çalışmalara başladı. Sarı-lacivertli kulübün listesinde, F.Bahçe&#39;yi 100. yılında hedeflediği büyük başarılara taşıması için dünya çapında marka olmuş isimler bulunuyor.

İlk sırada İtalya&#39;da Juventus&#39;u iki yıl üst üste şampiyon yapan Fabio Capello var. Tecrübeli hoca takımda kalacağını açıklamıştı ama şike soruşturması sonrası Juve&#39;ye verilebilecek cezayla boşa çıkabilir. Auxerre ile Fransa Ligi&#39;ni 6. bitiren Santini&#39;nin gelme şansı daha yüksek. İngiltere&#39;nin teklifini kabul etmeyen Scolari, Portekiz&#39;le Dünya Kupası&#39;nda olacağından temmuzda ön eleme oynayacak F.Bahçe için uygun değil.

<span style="color:#FF0000">LUCESCU DÜŞÜNMÜYOR</span>
F.Bahçe ve Trabzon&#39;un gündemindeki Lucescu, ise "Shakhtar&#39;ı iki yıl şampiyon yaptıktan sonra, bana sağlanan imkanları da göz önünde bulundurduğumda Ukrayna&#39;dan ayrılmayı düşünmüyorum" dedi. Alex&#39;in eski hocası Luxemburgo, Santos&#39;ta güzel günler geçiriyor. Stuttgart&#39;tan kovulan Trapattoni de aday...

Kaynak: Sabah
Haber: Denzi Derinsu

gknky

gknky

Üye
Fabio Capello süper bi adam yaaa . ... .

e.m.r.e.c.i.x

e.m.r.e.c.i.x

Üye
bence aziz yıldırım ın üstünlüğünü kabul edecek bir manager lazım

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Lucescuyu getirmesinlerde kimi getirirlerse getirsinler ancak ben Daum gibi bir teknik direktörün harcanmaması gerektiğini düşünüyorum. zira almanya milli takımı teknik direktörlüğünde direkten donmüştü. Daumun kıymetini bilmeliler.

SALVADORE

SALVADORE

Üye
dauma alışmıştık gitmemesinden yanayım

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; May 17 2006, 12&#58;04 PM) [post=336211]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Lucescuyu getirmesinlerde kimi getirirlerse getirsinler ancak ben Daum gibi bir teknik direktörün harcanmaması gerektiğini düşünüyorum. zira almanya milli takımı teknik direktörlüğünde direkten donmüştü. Daumun kıymetini bilmeliler.
[/b][/quote]

Daum&#39;un taktik hatasıyla Fenerbahçe, hem Türkiye Kupası&#39;nı, hem de Şampiyonluğu kaçırdı. En önemli maçlarda taktik hatası yapan adamın kıymeti bilinmez.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Bir Galatasaraylı olarak diyorum ki Daum gibi teknik dörektör Türkiyeye bir daha gelmez kıymetini bilin&#33; Hayret bişey yahu&#33;

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Türkiye&#39;de Daum gibi bir çok Teknik Direktör var. Var ama k&#305;ymeti bilinmiyor hiç birinin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...