Fenerbahçe taraftarından suç duyurusu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe taraftarından suç duyurusu
F.Bahçeli taraftardan suç duyurusu
Astım hastası Fenerbahçe taraftarı genç işadamı Ahmet Cüneyt Halepliler, İstanbul Valiliği ve İstanbul Emniyet'i hakkında suç duyurusunda bulundu. Astım hastası Fenerbahçe taraftarı genç
işadamı Ahmet Cüneyt Halepliler, 12
Mayıs'ta oynanan Fenerbahçe-
Galatasaray Süper Lig Şampiyonluk maçı
sonrasında yaşanan olaylar için sorumlu
tuttuğu İçişleri Bakanlığı,İstanbul Valiliği ve İstanbul Emniyet'i hakkında suç
duyurusunda bulundu.
DHA'nın haberine göre ; İşadamı
Halepliler savcılığa verdiği dilekçede,
kendisinin astım hastası olduğunu, 1
yıldır Fenerbahçe taraftarlarının emniyet tarafından haksız muamele gördüğünü
belirterek, "Fenerbahçe taraftarıyım.
Fenerium alt tribünden maçı seyrettim.
Biber gazı sıkıldı. Gergin olan sinirler
iyice kopma noktasına geldi. Takım
taraftarları her maçta terörist gibi görüldü. Bu yapılan bana göre, adam
öldürmeye teşebbüstür" dedi.

Kaynak ve devamı :
http://milliyet.com.tr/NewsDetail.aspx?NewsID=1542011

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Adam oldurmeye tesebbus mu acaba galatasarayli futbolcular soyunma odasina kacmasaydi sahaya giren binlerce taraftar onlari diri diri o cimlere gommezmiydi. Goruntuleri gorunce mozambikten bir mac seyrediyorum zannettim.

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Stada ekipmanla gidecez artık zaten.

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
    Konu Sahibi
Adam oldurmeye tesebbus mu acaba galatasarayli futbolcular soyunma odasina kacmasaydi sahaya giren binlerce taraftar onlari diri diri o cimlere gommezmiydi. Goruntuleri gorunce mozambikten bir mac seyrediyorum zannettim.

kardeşim sen olayın neresinden bakıyorsun. Konuyu okumadın galiba. Adam önce biber gazı sıkıldı kaçmaya çalışan taraftarlar sahaya indi diyor. Biber gazına sebeb olan şey Fb taraftarının cemaat dışarı diye bağırması. Bunu duyan ıstanbul emniyet müdürü. Vay şer*fsizler deyip polislere biber gazı emri veriyor. Sonrası aynen senin tv de izlediğin mozambik maçı.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye

Karşındaki Takım Fenerbahçe En Çirkin En Olmadık Şeyleri Kendileri Yaparlar Sonrada Başkalarını Suçlarlar.Fenerbaçe Hakkkında Daha Çok Şey Söylemek İstiyorum Fakat Bu Uyarılarım Varya Hepsi Bu Fenerbahçe Gerçeklerini Teleffuz Ettiğim İçin Aldım.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Karşındaki Takım Fenerbahçe En Çirkin En Olmadık Şeyleri Kendileri Yaparlar Sonrada Başkalarını Suçlarlar.Fenerbaçe Hakkkında Daha Çok Şey Söylemek İstiyorum Fakat Bu Uyarılarım Varya Hepsi Bu Fenerbahçe Gerçeklerini Teleffuz Ettiğim İçin Aldım.

Hmm o zaman hadi sunlar hakkında konusalım.Hepsini bu sezon almıs fenerbahçe.Ne diyosun? Güzel degil mi?

Olayları oturdugu yerden,tv'dan görüp kimse yorum atmasın.

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
    Konu Sahibi
Hmm o zaman hadi sunlar hakkında konusalım.Hepsini bu sezon almıs fenerbahçe.Ne diyosun? Güzel degil mi?

Olayları oturdugu yerden,tv'dan görüp kimse yorum atmasın.

anlamıyorlar kardeşim boşuna uğraşma. Aynı şey onlara olsaydı şimdiye hükümeti bile devirirlerdi. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı. Ama birgün o yılan size de dokunur. sonra ağlarsınız biz masumuz diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...