Fenerbahçe sıfırcılar kulübünde yalnız kaldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe sıfırcılar kulübünde yalnız kaldı
Rangers karşısında alınan beraberlik Bursaspor'u kötü bir unvandan da kurtardı. Sercan'ın golü yeşil-beyazlıları, aralarında Fenerbahçe'nin de bıulunduğu 'sıfır çeken takımlar' arasına katmadı.



Avrupa Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda dün akşam Glasgow Rangers ile 1-1 berabere kalarak 1 puan alan Bursaspor, ''sıfırcılar kulübüne'' girmekten son anda kurtuldu.
Bursaspor, tarihinde ilk kez katıldığı Avrupa Şampiyonlar Ligi macerasını Glasgow Rangers karşısında aldığı 1 punla tamamladı.
Grubunda Avrupa'nın önde gelen takımları Manchester United, Valencia ve Glasgow Rangers ile mücadele eden yeşil-beyazlılar, oynadığı 6 karşılaşmada kalesinde 16 gol görürken, sadece 2 kez gol sevinci yaşadı.
Şampiyonlar Ligi tarihinde ilk golünü Valencia karşısında Arjantinli oyuncusu Pablo Martin Batalla ile bulan Bursaspor'un ikinci golünü ise genç yıldız Sercan Yıldırım kaydetmiş oldu.
Bursaspor, Glasgow Rangers karşısında aldığı 1 puan ile dev organizasyonu puansız kapatmayarak, 400 bin euro gelir elde etti.
''SIFIRCILAR KULÜBÜ''
Bu arada, Şampiyon Ligi'nde bugüne kadar aralarında Fenerbahçe'nin de bulunduğu 8 takım puan alamadı.
Fenerbahçe, 2001-2002 sezonunda tarihinde ikinci kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona, Bayern Leverkusen ve O. Lyon'un da mücadele ettiği grupta 6 maçta da yenilerek ''Devler Ligi''ni sıfır puanla tamamlamıştı.
Fenerbahçe ile birlikte Şampiyonlar Ligi'nde Romanya'nın Kosice, Belçika'nın Anderlecht, Avusturya'nın Rapid Wien, Bulgaristan'ın Levski Sofya, Ukrayna'nın Dinamo Kiev, Macaristan'ın Debrecen ve İsrail'in Macabi Haifa takımları hiç puan alamamıştı.
Bursaspor, Glasgow Rangers karşısında aldığı 1 puanla bu takımlar arasına girmekten son anda kurtulmuş oldu.
 
  • Beğen
Tepkiler: femaleeagle1903


Samsun55''

Samsun55''

Üye
fenerbahçeyi katmasalar olmuyo sanki
 
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
9 takım olacaktı bursa puan alamasydı o konuda tek temsilcimiz fenarbehçe tek başına devam ediyor
 
Love Prince

Love Prince

Üye
çok şükür :D fenerbahçenin rekorunu kırmadı
 
arslansem

arslansem

Üye
Yazııııık :ehe
 
Atakan

Atakan

Üye
:ehe
 
Mert

Mert

Üye
''SIFIRCILAR KULÜBÜ''
:zuhaha:
 
femaleeagle1903

femaleeagle1903

Üye
Allah sabır versin :tebessüm:
 
greenmile

greenmile

Üye
tamamen maksatlı aşağılayıcı bir konu açılmış hemde avrupada bizden fazlası olmayan bir takım taraftarı tarafından neyse 8-0 lık hezimette bir rekor hatırlatırım sevgili bjklilere:ehe








 
Mert

Mert

Üye
8-0 sadece bir 90 dakika sonucu.
0 çekmek için kaç 90 dakika harcadınız:ehe
 
greenmile

greenmile

Üye
ah be abim biz 0 çektiğimiz yılda 6 maçta kalemizde toplam 12 gol gördük beşiktaş sadece 1maçta 8 yeme başarısını gösterdi bu daha acı vermesi lazım değil mi:ehe
 
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Arkadaşlar daha Sakin Devam edelim
 
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Konu kurallara aykırı değildir gerçektir.konu ile alakasız mesajlar yazmak kurallara aykırıdır.

Beşiktaşın alakası yok konuyla;) ama şuda var beşiktaş 8 yediği takımı yenmişti:)0 çekim gelmedi bursa bile bir puan almıştır şu haliyle
 
greenmile

greenmile

Üye
0 ı bugun pek çok takım çekiyor zilina hatta köklü partizan gibi ama 8 i herkes yemiyor.Sen dalga gecici konular açacaksın bizde oturup ne güzel konu deyip izleyeceğiz başka?
 
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Bunada sukur :D
 
'Davut

'Davut

Üye
Bizimle beraber 9 takıım varmış...:ehe Sadece bizim bir rekorumuz değilmiş... Adamlar tek başına rekor kırıyor ne diyorsunuz...:kop: Bu arada o dereden baya su aktı bizim için :d: Bazıları için yeni başladı o su akmaya :d:
 
greenmile

greenmile

Üye
bir maçta 8 gol yemektense 6 maçta 12 gol yiyip 0 çekmeyi tercih ederim şahsen
 
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Dalga geçtiğimi düşündüğün bir durum varsa şikayet et:) Bak sen 8-0 diyosun ben dalga mı geçiyosun diyorum ,tek gerçek var fenerbahçenin 0 çekip, gelene geçene yenilmesi gibi.

Sizin tercihleriniz beni ilgilendirmiyor:D

Rekor meselesi ise Türkiyede rekor fenerde:aha:

En çok golüde biz yedik :ehe bu bir konudur sakin olmak lazım:)
 
greenmile

greenmile

Üye
tamam türkiye de 0 çekme rekoru bizde ama 8-0 la tarihe geçme rekoru da sizde dinime küfreden müslüman olsa sözü geldi aklıma birden

neyse uzatmaya gerek şikayet et demissin de seni şikayet etsem senin yerine benim ceza alacağımı sende biliyorsun hangi mod ceza almış ki onun için uğraşmaya değmez.

Ayrıca şu konuyu bir galatasaray taraftarı açsa anlarım büyüklük bakımından eşit olduğumuz avrupada kazandığı kupayla bi ara önümüze geçen bir spor kulübü.Kaldı ki beşiktaş gerek türkiyede kazandığı lig şampiyonluğu sayısı gerekse avrupada elde ettiği başarıyla fenerbahçenin asla önünde olduğunu iddaa edemeyecek bir takım.Ha şimdi türkiye kupasını hatırlatabilirsiniz ama bugün o kupayı spor toto 2.ligin dibindeki takım bile kazanabiliyorsa demek ki o kadar da önemli birşey değilmiş;)
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
çok şükür 8-0 cılar arasında değiliz..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt