Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
--- Fenerbahce-Sevilla ---
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leo_Labrador
Üye
Konu Sahibi
--- Fenerbahce-Sevilla ---
sizce Fenerbahce-Sevilla macını kım kazanır?
--------------- Ekleme ---------------
bizim kazancagımız bellı zatende ben genede bı soruyum dedim
arslansem
Üye
Sevilla İstanbulda boyun eğmez İspanyada işi bitirir
Objektif Olmak Gerekirse Sevilla Kazanır. Ancak Fb Saraçoğlunda Bir Gol Atar Ve Yenilmezse Cok Az Bir Ihtimalde Olsa Sevillayı Gecebilir.
Nazy
Üye
Kadıköyü bir görseniz.............
Şampiyonlar Ligi Özellikle Son maçlarda
Nasıl oluyo biliyomusunuz
O atmosferi anlatmaya kelimeler yetmez.
outlaw57
Üye
her zaman heryerde en buyuk fener rahat kazanırrrr
kurt bey
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Girrffe
Üye
Kadıköyde yenebiliriz ancak ispanyada fark yiyeceğimizi düşünüyorum
ouSahin
Üye
arkadaşlar ilk uyarı sonucu tartışma devam ettigi için tartışmalı iki üyenin yorumları silinmiştir tartışma devam ettigi sürece konu kitlencek + ceza alma gibi üzücü olaylar olabilir lütfen tartışmasız yorumlar yazalım....
sevillanın ne kadar kolay gol yediğini biliyoruz, Feneriminde ne kadar kontrollü oynadığını sevilla bildiğiniz üzere daha ülkesindeki kupada gurupta kaldı sevilla yı yenebileceğimize inanıyorum..
canturgay
Üye
Istanbul Da Ne Olur Bilmem Ama Sevilla Eler.. Sırf Fener Karşıtlığı Olsun Die Söylemiyorum Gerçek Bu Yanii. Kimde Darılmasın Gücenmesin
esmercocuq35
Üye
fener büyük ihtimalle kazanacaktır bu maçı
ukalgs
Üye
sevillanın formu gittikçe artıyor
askbesk
Üye
sevilla kazanır
ouSahin
Üye
ne skora maziler ortak olcak ne de başarılar oraya çıkan her oyuncu ülkesi,takımı,ekonomisi,reklam,kendi kazancı ve taraftarı için çıkacak bunu biliyoruz..
peki sevilla kazanır diyosunuz peki neden Fenerbahçe kazanamaz...
Sevilla gerçekten çok iyi bir takım ama Sevilla kalitesinde bir Fenerbahçe var...
Galatasaray o kadroyla o yönetimle Arsenal'dan kupa aldıysa Türkiye'nin Yıldızlar Karması Fenerbahçe'de Sevilla gibi takımları aşabilir
delrico
Emekli Yönetici
bende hic sanmıorum fbnın kazanacagını cunku sevilla iyi takım deplasmanda da iyi maclar cikarıo fenerbahce fabianodan korksun.......