Fenerbahçe-Senna aşkında mutlu son

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe-Senna aşkında mutlu son
Fenerbahçe-Senna aşkında mutlu son




Mateja Kezman'ın PSG'ye gidişi kesinlik kazandı. Kontenjan sorununu aşan Sarı-Lacivertliler, İspanya'nın Brezilya asıllı yıldızını kadroya kattı.
Paris’e gitti, idmana çıkacak
“Kiralık olarak PSG’ye gidiyorum. Kimseye kızgın değilim. Şartlar bunu gerektirdi. Ben sezon sonuna kadar Fenerbahçe’nin futbolcusuyum. 1,5 yıldır doğru dürüst oynayamıyordum. Ben de artık oynamak istiyorum. Umarım arkadaşlarım Şampiyonlar Ligi’ne kalırlar. Fenerbahçeli taraftarları da hiç unutmayacağım...” Bu demeç, Kezman’a ait... Dün Paris’e uçan Sırp golcü, 1 yıllığına kiralanacak ve bugün Fransa ekibiyle idmana çıkacak. Ancak Sarı-Lacivertliler’i heyecanlandıracak haber bu değil!
Göcek’te imzalar atıldı
Kezman ile yolların ayrılması, yabancı kontenjanında boşluk yaratılması anlamına geliyor. Bir başka deyişle; Aragones, çok istediği ön liberosuna kavuşuyor: Marcus Senna... Euro 2008’deki performansıyla parmak ısırtan Brezilya asıllı futbolcu hakkında İspanyollar hâlâ aynı yorumları yapıyor: “Villarreal bırakmamakta kararlı...” Ancak Yıldırım ve kurmaylarının hem Senna hem de kulübü ile el sıkıştığı da ortada. Menaceri Oliveira’nın Göcek’te 4 yıllık sözleşmeye imza attığı Senna’nın hafta içinde İstanbul’da olması bekleniyor.
Fatura Selçuk ve Semih’e...
Mehmet Aurelio’nun gidişiyle birlikte savunma ile orta alan arasındaki kritik bölgede sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, Aragones ve Güiza’dan sonra son Avrupa Şampiyonu İspanya’dan 3. transferi yapmanın gururunu yaşamaya hazırlanıyor. Senna’nın gelişiyle birlikte sistem (4-1-4-1) aynen kalacak, ama takım içindeki taşlar yerinden oynayacak. Selçuk kulübeye çekilip, Senna ön liberoya geçerken; Alex ‘10 numara’ya dönecek. Tek forvet Güiza olurken, Semih’e yine kulübe yolu gözükecek.
 


>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
senna villarreal'de kalacağını açıkladı..
 
D_aTeS

D_aTeS

Üye
açıklamadı diye biliyorum ama ispanyol basını kalıcağı yönünde haberler yazıyomuş
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
aziz yıldırım haberı yalanladı;)
 
schumici

schumici

Üye
bu haber tarih olmuştur
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
4
Görüntüleme
501
Mert
bRuTaL`
Cevap
1
Görüntüleme
405
greenmile
JaNbErG
Cevap
9
Görüntüleme
530
Kingmortall


Üst Alt