Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi Gurubundan Bir Üst Tura Çıkarmı???

Sponsorlu Bağlantılar

Yanıtlayınız!

• Evet

Kullanılan: 12 27.9%
  • Hayır

Kullanılan: 31 72.1%

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi

pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
Bakalım Fenerbahçemiz Bu Gece Portoyu Yenebilecemi Ama ÇoK Umutluyum.. Bence Olcak Bu İş

sekoda9

Üye
fenerin hali boyle olunca biraz zor fakat portoyu yener...

byilmazZ

byilmazZ

Üye
DARAAĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE:oke:

--------------- Ekleme ---------------

uefaya bile kalamıcak fener benle iddaaya gircek varsa sonuna kadar girerim:box:islik

ben iddaaya giriyorum. en az uefa :oke:

dogandoganay

dogandoganay

Üye
çarşamba günü dinamo kieve 1-0 yenildiği için çıkamadı abiler ankette dğru söledi yediğimiz golde volkanın muhteşem bir hatası avrdı alex sahada yoltu guiza zaten iptal di ne oclak bilmiorum inş ara transfer döneminde güzel trasferler yaparız

pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
çarşamba günü dinamo kieve 1-0 yenildiği için çıkamadı abiler ankette dğru söledi yediğimiz golde volkanın muhteşem bir hatası avrdı alex sahada yoltu guiza zaten iptal di ne oclak bilmiorum inş ara transfer döneminde güzel trasferler yaparız
Aynen Kardeş Bizim Kronik Bir Transfer Donrunumuz Var Zaten... Bence Yönetim Değilmeli..Birde Unutmamak Gerekiyor. ZİKO evet ZİKO Bu eknik Adamı Takımda Tutmak Gerekiyordu..Bizim Başkanımız CV ye Önem Verdiği İçin Başarılı Olamıyoruz.. Guiza Alınacağına O paranın Yarısından Daha Azını Zikoya Verebilirdi.. Ve Takımdan Ayrılarılan Futbolcular... Başta Tuncay , Aurello , Apiah Gibi Önemli İsimleri Takımda Tutamadılar Anlıcağınız Sorumsuzluk Var...Olan Biz Taraftarlara Oluyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt