Fenerbahçe Resmi Sitesine Çirkin Saldırı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe Resmi Sitesine Çirkin Saldırı
Fenerbahçemizin Resmi Sitesine bir grup ismi bilinmeyen utanmazlar dicem lamerler pis saldırı yapmıştır...

Şahsen Ben gördügümde çoq şaşırdım ki...Kendini Bilmezler Takımınıda Lekeliyolarr...

Fenerbahçe Site yöneticileri tarafından hemen farkına warılarak düzeldi tabikide...

Sanıorum Bu Olay böle kapanmaz....

 


ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Ama Fenerbahçe site yönetimi tarafından yalanlama qeldi.. işte buyrun..


İstanbul B.B. ile yaptığımız maç sonrasında bazı internet yayınlarında, sitemizin saldırıya uğradığı yönünde haberler yayınlanmıştır. Bu haberler asılsızdır.
İnternet sitemiz dünyadaki örnek altyapılardan birine sahiptir. Sunucularımız üst düzeyde güvenlik tedbirleri ile korunmakta ve 24 saat boyunca teknik yetkililer tarafından gözlemlenmektedir. Aynı zamanda internet sitemiz gelişmiş içerik yönetim sistemleri ve güvenli yazılımlar ile çalışmaktadır.
İddaalar üzerine sunucularımızı sağlayan Kanadalı Softcom ve yazılımlarımızı sağlayan Dijiyama firmalarının yetkililerinden durumun rapor edilmesi istenilmiştir. Softcom ve Dijiyama yetkilileri herhangi bir saldırı gerçekleşmediğini raporlarmışlardır.
Sitemiz 7 gün 24 saat boyunca kayıt altındadır. Haberlerde görüntülenen Galatasaray logolu fotoğraf veritabanımıza ve sunucularımıza gerek ekibimiz, gerek iddia edildiği gibi bilgisayar korsanları tarafından yüklenmemiştir. Dolayısı ile haberlerde yayınlanan görüntülerin sitemize ait olmasına imkan bulunmamaktadır.
Haberlerin yayınlanması ile birlikte tarafımıza, görüntülerin başka bilgisayarda hazırlanıp basına yayıldığı ve gerçek olmadığı yönünde ihbarlar gelmiştir.
Yayınlanan görüntülerdeki saat ve dakikada, internet sitemizin canlı anlatım formatında olduğu ve editörlerimizin internet sitesi üzerinde maçla ilgili anlatım yaptıkları düşünüldüğü zaman, iddaaların gerçek olmadığı zaten anlaşılmaktadır.

Kamuoyuna duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
 

UndeRqRo.uNd

Üye
hacklendiği haberini ben de gazeteden okudum, geçmiş olsun.
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
oğuz sen bizzat gördünmü ?

Yalanlama gelmiş :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt