FeNeRBahÇe~Li aRkadaşLaR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
FeNeRBahÇe~Li aRkadaşLaR
Biraz klasik bi soru ama , FeNeRBahÇeLiLeR parmak kaLdırabilir mi...

Salihyet

Üye
hangi parmağı kaldıralım istersin ?

erfc20

Üye
bende parmak kaldırıyorum

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Övünmek gibi olmasın ama Fenerbahçeliyim.

.............................................................

fenerbahçeliyim 10 parmaım da havada

DiaBLoS

Admin
Fenerbahçeliler olarak kendimize bir imza yapabiliriz. Fenerbahçe ile ilgili..Onu kullanırız.

Nasıl olur...?

Konu Sahibi
fenerbahçeliyim 10 parmaım da havada

helal olsun kardeşim

--------------- Ekleme ---------------

DiaBLoS™;1303329' Alıntı:
Fenerbahçeliler olarak kendimize bir imza yapabiliriz. Fenerbahçe ile ilgili..Onu kullanırız.

Nasıl olur...?

kardeşim valla çok harika olur .. Nasıl olacak bu imza işi peki herkes aynı imzayı mı taşıyacak

DiaBLoS

Admin
Şimdi forumda imza yapabilecek arkadaşların herhangi birinden rica edilebilir. Yaptığı imzayı forumda kullanabiliriz Fenerbahçeliler olarak..Mesala üzerine Maxicep GFB vs vs birşeyler yazılabilir amblemin oraya falan.

Konu Sahibi

çok iyi olur kim ilgileniyor acaba bu imza işiyle. .

DiaBLoS

Admin
Nazy , Ue-Gazi arkadaşlarımızın ilgilendiğini biliyorum. Daha tabiki vardır ama bilemiyorum.. Rica etmek de fayda var yine de.

Konu Sahibi
DiaBLoS™;1303369' Alıntı:
Nazy , Ue-Gazi arkadaşlarımızın ilgilendiğini biliyorum. Daha tabiki vardır ama bilemiyorum.. Rica etmek de fayda var yine de.

Himm peki bu imzayı taşımak isteyen üyelerimize de iletsek yani onların bu imzayı kullanmak isteyenleri bi konuda toplasak.. Nazy ve Ue-Gazi adlı arkadaşlarımıza iletebiliriz bunu ilgileneceklerine eminim . . Benim bildiğim bi de a21a adlı bi adminimiz var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...