Fenerbahçe derbi de Cimbomu ezdi geçti ...! Fenerbahçe 96 - Galatasaray 82

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Fenerbahçe derbi de Cimbomu ezdi geçti ...! Fenerbahçe 96 - Galatasaray 82
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray Medical Park'ı Caferağa Spor Salonu'nda ağırladı. Sarı lacivertliler, bir ara farkı 20 sayıya kadar çıkardığı karşılaşmayı 96-82 kazandı. Galatasaray Medical Park, bu mağlubiyetle ligdeki ilk yenilgisini aldı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki derbi mücadelesinde Fenerbahçe ile Galatasaray Medical Park, Caferağa Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.
Fenerbahçe, ezeli rakibini son çeyrekteki etkili oyunuyla 96-82 mağlup etti. Bu sonuçla Galatasaray Medical Park ligdeki ilk yenilgisini almış oldu.
Ligde yenilgisi bulunmayan lider Galatasaray Medical Park ile ikinci sıradaki Fenerbahçe arasındaki mücadeleye Fenerbahçe 7-0’lık seriyle başladı. Ancak kısa sürede toparlanan Galatasaray Medical Park, farkı kapatarak 10-9 öne geçti. Farkı 5 sayıya çıkaran sarı kırmızılılar, Esmeral’ın üst üste kaydettiği basketlere engel olamayınca ilk çeyreği 21-19 geride kapattı.
Karşılaşmanın ikinci çeyreği karşılıklı basketlerle başladı. İki takım da kolay sayılar bulurken, savunmalar etkisiz kaldı. Mc Coughtry’in ön plana çıkmasıyla son bölümde ipleri eline alan Fenerbahçe, soyunma odasına da 40-38 önde gitti.
İkinci devreye ev sahibi Fenerbahçe hızlı başladı. Üst üste sayılar bulan sarı lacivertliler, farkı açmaya başladı. 3 sayı çizgisinin gerisinden bulduğu basketlerle farkı çift hanelere taşıyan Fenerbahçe, 12 sayılık avantaj yakaldı. Galatasaray Medical Park Diana Taurasi’nin sayılarıyla ayakta durmaya çalıştı, ancak Fenerbahçe son çeyreğe 69-61 üstün başladı.
Son çeyreğe Birsel ve Nevriye’nin basketleriyle etkili başlayan Fenerbahçe, farkı yeniden çift hanelere taşıdı. Konuk ekibi hücumda yavaşlatmayı başaran sarı lacivertliler, farkı 20 sayıya çıkardı: 89-69. Kalan 3 dakikalık bölümde de oyunu kontrol eden Fenerbahçe, salondan 96-82 galip ayrıldı.

Fenerbahçe'de Mc Coughtry 24 sayı, 5 ribaund ve 2 asistle, Nevriye Yılmaz 17 sayı, 12 ribaund ve 4 asistle ön plana çıkan isimler olurken, Birsel Vardarlı da 16 sayı, 7 asist ve 3 ribaundla salondan ayrıldı.

Galatasaray Medical Park'ta Diana Taurasi'nin 33 sayı, 2 asisti ile Tina Charles'ın 22 sayı, 9 ribaund ve 2 asistlik performansı galibiyet için yeterli olmadı.

India

India

Üye
çok şanslıydınız bu maç tebrikler

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
çok şanslıydınız bu maç tebrikler

Ne şansı yahu ... Resmen eze eze yendik , HAKEMLERE RAĞMEN HEM DE ...!
Hakemlerin üzerinde bir Galatasaray forması eksikti...:ehe:ehe

20 sayılardan 14 sayıya düşürdünüz . Dua edin bu kadarına ..:ehe:ehe

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Tebrikler

greenmile

greenmile

Üye
bildiğiniz birşey varsa onu oynayalım:)

arslansem

arslansem

Üye
Bundan önceki son maçta kupa maçında da biz ezmiştik.Ödeşmişiz :)

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Murat teke tek basket maçı yapak :D

arslansem

arslansem

Üye
O 7 fark kupa getirir 14 puan galibiyet getirir.Ezmekten kastım oydu.Kupalara alışık değilsiniz ezmek kelimesi böyle daha anlamlı Ali anlayamazsın :ehe

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
taurassi'yi birilerinin mafyavari operasyonu ile elimizden aldılar. böyle bir silahımızı kaybetmemize rağmen yıkılmadık ve yine ayaktayız.
dikkat ediyorum da tek tük istisnaları saymazsanız yüksek sayılar erkeklerde de, bayanlarda da hep amerikalılardan geliyor.
bizim millet şu topu potaya sokmasını hala öğrenemedi doğru dürüst ya kahrediyor insan ya...

süper lig'de goller kahir ekseriyet yabancılardan, potalarda sayılar yabancılardan...
ve biz 70 milyonluk da bir ülkeyiz üstelik.
bu ne menem bir iştir, bilen varsa beri gelsin.
hani "ne mutlu türk'üm diyene" diye nara koparan arkadaşlar var ya, özellikle onların görüşünü merak ediyorum.
yanlış anlaşılmasın, ben türk'üm ve milletimi seviyorum...
demek istediğim o ki, kuru gürültüyle "mutlu" olunmuyor, çalışarak, başararak mutlu olunuyor.

arslansem

arslansem

Üye
taurassi'yi birilerinin mafyavari operasyonu ile elimizden aldılar. böyle bir silahımızı kaybetmemize rağmen yıkılmadık ve yine ayaktayız.
dikkat ediyorum da tek tük istisnaları saymazsanız yüksek sayılar erkeklerde de, bayanlarda da hep amerikalılardan geliyor.
bizim millet şu topu potaya sokmasını hala öğrenemedi doğru dürüst ya kahrediyor insan ya...

süper lig'de goller kahir ekseriyet yabancılardan, potalarda sayılar yabancılardan...
ve biz 70 milyonluk da bir ülkeyiz üstelik.
bu ne menem bir iştir, bilen varsa beri gelsin.
hani "ne mutlu türk'üm diyene" diye nara koparan arkadaşlar var ya, özellikle onların görüşünü merak ediyorum.
yanlış anlaşılmasın, ben türk'üm ve milletimi seviyorum...
demek istediğim o ki, kuru gürültüyle "mutlu" olunmuyor, çalışarak, başararak mutlu olunuyor.
Yaş kaç hocam?Merak

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Kupalara alısık degilsiniz diyorsun ya semih efendi, son 6 yılın ezici şampiyonu kimmiş , araştır da ögren :)

arslansem

arslansem

Üye
Maşallah hocam :) sizin gibileri buralarda görmek mutlu eder bizleri

greenmile

greenmile

Üye
Kume dusmeye alisik olmaktan iyidir degil mi :ehe

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Hakemler de bu maçta bariz artniyetliydi ... Maçı izleyenler de net şekilde bunu görmüşlerdir ...
Adam topu alıp evine gidiyor , itiraz ediyorsun teknik faul veriyor ... Yok böyle şey ... Tam 4 tane bariz hatalı yürümeyi vermedi ..! Yani öyle böyle değil ... Tartışması dahi olmaz pozisyonların ... Tauraisi efendi , resmen oyuncularımızı dövdü 3 hücum da , hakemlerden çıt yok ...:D Yani bunlar o kadar bariz pozisyonlar ki görmemeleri imkansız ...!
Üzerlerinde bir Galatasaray forması eksikti ... Onları da maç sonu almışlar bence ...:)

Hakemleri de yendik diye tabir vardır ya , aynen bu maçta öyle oldu ...:)

• Beğen
Tepkiler: |SEÇKiN|
India

India

Üye
hala ligde lideriz :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
hala ligde lideriz :D

Emin misin ? İyi bak sıralamaya ...