"Fenerbahçe çok büyük iş başardı"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
"Fenerbahçe çok büyük iş başardı"


“İngiltere'den birçok takımın peşinde olduğu böyle bir oyuncuyu transfer etmek büyük bir iş.”


“Sow henüz bir Niang değil. Mükemmel bir tekniği de yok ama Türk Ligi’nde en az 20 gol atar.”
Fenerbahçe yönetiminin uzun süren görüşmeler sonunda imza attırmaya hazırlandığı Moussa Sow’u, Fransız gazetesi L’Equipe’in futbol yazarı Regis Dupont, FANATİK okurları için değerlendirdi. Sarı-Lacivertliler’in bu transferi gerçekleştirmesi halinde büyük bir iş başaracağını belirten Dupont, “Sow’u İngiltere’den birçok takımın takip ettiğini ve Lille ile pazarlık yaptıklarını biliyorum. Sow henüz bir süperstar değil ancak kendini iyi geliştirebilen bir yıldız adayı. Fenerbahçe’nin ondan uzun yıllar faydalanacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Dupont ayrıca, 25 yaşındaki bir futbolcu için 13 milyon Euro’luk bonservisi fazla bulmadığını belirtirken, Fenerbahçe’nin bu transferden büyük paralar da kazanabileceğine dikkat çekti...
'En az 20 gol atar'
“Sow henüz bir Niang değil, mükemmel bir tekniği de yok, ayrıca inanılmaz süratli de sayılmaz. Ancak fizik yapısı ve mücadele hırsıyla Türkiye Ligi’nde çok başarılı olacaktır. Genç oyuncunun rahatlıkla Türkiye Süper Ligi’nde 20 gole ulaşacağını tahmin ediyorum. Fenerbahçe takımında daha önce de dediğim gibi Sow’un partneri çok önemli. Hücum hatında iyi bir ikili oluşturulduğunda, Sow’un geleceği parlak. 25 yaşındaki bir futbolcu için 13 milyon Euro’luk bonservis bana göre fazla değil, çünkü tahmin ettiğim gelişmeyi başarırsa, Fenerbahçe bu transferden büyük paralar da kazanabilir...
'Gervinho'yu çok aradı'
“Sow, Rennes forması giyerken dikkatleri üzerine çekti. Fazla şans bulmasa da attığı gollerle kendinden bahsettirdi. Hedefleri büyük olduğu için Lille’e gitmeyi tercih etti. Lille’de Gervinho ile birlikte oynadığı dönemde harikalar yarattı. Çünkü bu ikili müthiş anlaşıyordu. Gervinho’nun asistleriyle Sow gerçekten çok kaliteli bir golcü olduğunu kanıtladı. Gervinho Lille’den ayrılınca Senegalli futbolcu biraz teklemeye başlasa da yine de kalitesinden ödün vermedi.”
'Hazard'la uyuşamadı'
“Moussa Sow, forvet hattında boş alana ihtiyacı olan bir golcü. Yanında oynayan futbolcu boş alan yarattığı zaman etkisi de fazla oluyor. Şu an Lille’de Hazard ve Cole topla buluşmayı, dripling yapmayı seven oyuncular. Bu da Sow’a göre değil. Tahmin ettiğime göre Sow’un ayrılma sebeplerinden biri de bu... Senegalli futbolcu, Lille’de daha fazla gelişmeyeceğini ve oyun sisteminin kendisine uygun olmadığının farkına vardı.”

İŞTE TRANSFER GERÇEKLERİ

Özel jetle gelecek
Sarı-Lacivertliler’in gol yollarındaki sıkıntısını dindirmesi beklenen Moussa Sow’un, kendisi için kiralanan özel bir jetle perşembe günü İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Fenerbahçeli yöneticilerin, Sow’un İstanbul’da yaşayacağı evi dahi tuttukları öğrenilirken, Rus kulübü Anzhi’nin, aklını çelmeye çalışması nedeniyle kendisine bir an önce imzanın attırılacağı öne sürüldü. Senegalli futbolcunun ağabeyi ve aynı zamanda menaceri olan Abdullah Sow’la da her konuda anlaşıldığı bildirildi. Golcü oyuncunun imza atması için Senegal Futbol Federasyonu’ndan özel izin alındı.
Ada'ya gitmedi çünkü...
Moussa Sow’un, Liverpool’un da kendisine teklifte bulunmasına karşın, Türkiye’den Fenerbahçe’yi tercih etmesinin altında yatan gerçekler de bir bir ortaya çıkıyor. Senegalli oyuncunun, Fransa Ligi’nden çok yakın arkadaşı olan ve Liverpool’da 2007-2008 sezonunda forma giyen Mohamed Sissoko’dan aldığı bilgiler nedeniyle bu transfere sıcak bakmadığı bildirildi. Sissoko’nun, Sow’a, ‘Liverpool’da kadroyu Gerard kuruyor. Ona yakın olmazsan mutlu olamazsın” dediği, Senegalli oyuncunun da transferden vazgeçtiği öne sürüldü.
Safacan Konuksever





 


DOKTOR 7

DOKTOR 7

Üye
Sow u takıma kazandırılmasını isteyenlerden biriyim umarım transfer gerçekleşir
 
greenmile

greenmile

Üye
yarin ekvator ginesi macindan sonra gece ozel ucakla getirilecekmis sanirim :)
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Artık kadıköy de gerçekten daha farklı sow lar olacak :D
 
Mert

Mert

Üye
Resmi görünce ilk Pascal aklıma geldi bu ne benzerlik :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt