Fenerbahçe Avrupa kupalarında 119. maçına çıkacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe Avrupa kupalarında 119. maçına çıkacak
Fenerbahçe Avrupa kupalarında 119. maçına çıkacak.

Sarı-lacivertli ekip Avrupa kupalarında bugüne dek yaptığı 118 maçta 35 galibiyet, 16 beraberlik ve 67 yenilgi aldı.
AA - Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunun ilk maçında yarın Faroe Adaları'nın B36 Torshavn takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 119. maçına çıkacak.

Sarı-lacivertli ekip Avrupa kupalarında bugüne dek yaptığı 118 maçta 35 galibiyet, 16 beraberlik ve 67 yenilgi aldı.

Rakip fileleri 125 kez havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde ise 212 gol gördü.

Fenerbahçe, Avrupa kupaları mücadelesinde kendi sahasındaki 59. maçına çıkacak.

Bugüne dek evinde yaptığı 58 karşılaşmada 26 galibiyet elde eden sarı-lacivertliler, 24 karşılaşmada yenildi, 8 kez de berabere kaldı.

Sarı-lacivertliler sahasında yaptıkları maçlarda 75 gol atarken kalesinde 69 gol gördü.

barabelli

barabelli

Üye
haber ıcın saol abı

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
Fener'e gonulden Basarilar.... :)

hot_iv3rson

hot_iv3rson

Üye
bir gs'li olarak ben de fenere başarılar diliyorm çünkü ülke puanımızı güzel bi şekle sokmuşlardı zamannında:) fener 2.tura çıksın kurban kescem

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Haydi hayırlısı... Ama bizim takımlarımıza güven olmaz; geçen seneyi hatırlayın. :ehe:

hot_iv3rson

hot_iv3rson

Üye
fener kaçıncı torbada..ve de GS

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Bu Cuma çekilecekmiş kuralar... Hayırlısı... :)

oguzhanbolu

oguzhanbolu

Üye
AÇikÇasi Ben B36 Yi Tutuyorum

hot_iv3rson

hot_iv3rson

Üye
benim de içim gitmiyo deil hani:p

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Ben avrupa kupalarında ülke takımını tutuyorum ama sonra forumda bi yerde bi Fenerli sataşmıyo mu Galatasaray'a; fıttırıyorum. :vur: Yenilgiyi onlara ithaf ediyorum.

d'alessandro

d'alessandro

Üye
inş ilk maç fenerbahçce için hayırlı olur

hot_iv3rson

hot_iv3rson

Üye
bence türkiye için hayırlı olsun ve çıkamasınlar..adamlar hep sonuncu oluyo be,batırdılar itibarımızı...milletimiz için hayırlısı budur:p

d'alessandro

d'alessandro

Üye
abi herşey türkiye için bu sene 5 takım yolluyorum ne kadar fazla olursa takım o kadar ii

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Dört büyüklerden umudum yok ama Kayseri... :yurube:

d'alessandro

d'alessandro

Üye
evet kayseri bir denizli gibi sürpriz yapabilir;)

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Fenerbahçe: 4 Diğeri: 0 :ehe:

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
eşşek değiller ya aticak tabi

zaten gecen sene yeterince esseklik yapti takimlarimiz ozellikle G.Saray ve Ts :ah:

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Ben rakibin kapanmasını bekliyodum. Maaşallah Man. United deplasmanındaki Fenerbahçe gibiydiler. Açıldıkça açıldılar... :ehe:

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
ankara-istanbul yolunda oldugumdan izleyemedim
ama daha fazla fark bekliyodum
(her zaman daha fazlasini iste) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt