Fenerbahçe 3-0 Altay

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
adamlar mükemmel oynarken yedek kalırsa küser tabi hala idda ediyorum uğur boralı türkiyede tek geçerim

Hangileri süper oynuyor ..!
Devied zico gittiğinden bu yana nerde ? 2senedir Devied yok . BİTMİŞ ..
Oynadığı maçlar da sinir krizi geçirten , taraftarın yuhladığı kişi kimdi ?

Deniz zaten elindeki hiçbir fırsatı değerlendiremedi , aldığı topu geriye dönen futbolcu istemiyoruz .. Yuhalanmasının haddi hesabı yok .. Selçuk desem , söylemeye anlatmaya gerek yok onu .. Yıllardır oyununun üstüne zerre kadar katamadı ..!

Semih i beğenmiyorum .. Stilini , tarzını .. Yıllardır hoca gelir geçer .. Neden ilk 11 de başlamıyor , başlayamıyor .. Bana biri bunu açıklasın ..! Asla Fenerbahçenin santraforu değil ..! Yedek den ötesine de geçemiyor .. Ben semih in 11 de başladığı maçları da gördüm .. Hiç bir katkısı ve etkisi yok takıma ..!

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
DiaBLoS™;1880449' Alıntı:

Deniz zaten elindeki hiçbir fırsatı değerlendiremedi , aldığı topu geriye dönen futbolcu istemiyoruz .. Yuhalanmasının haddi hesabı yok .. Selçuk desem , söylemeye anlatmaya gerek yok onu .. Yıllardır oyununun üstüne zerre kadar katamadı ..!
Semih i beğenmiyorum .. Stilini , tarzını .. Yıllardır hoca gelir geçer .. Neden ilk 11 de başlamıyor , başlayamıyor .. Bana biri bunu açıklasın ..! Asla Fenerbahçenin santraforu değil ..! Yedek den ötesine de geçemiyor .. Ben semih in 11 de başladığı maçları da gördüm .. Hiç bir katkısı ve etkisi yok takıma ..!
Ali'nin yorumları doğru..

haltie

haltie

Üye
DiaBLoS™;1880449' Alıntı:

ben deividi söylemedim ali bahsettiğimiz yerli ve genç oyuncular(vedersonu buna dahil ediyorum)
1-semih kaç teknik direktör gördü.
2-adam genç olduğu için oynatılmıyodu kronik hale gelde semih yollanmasını istedi ona ilk 11 sözü verildi yine oynatılmadı.
3-adam kejmanın yedeği oldu ondan çok attı
4-kejman yollandı adam güvenmeleri gerekirken inanılmaz bir parayla guiza alındı.
barcelonanın ilk 11i nde 8 yada 9 futbolcusu kendi altyapısından şuan dünyanın en iyi klubü durumunda.bence selçukta çok yetenekli bir futbolcu yada deniz barış keşke fenerbahçenin kadrosuna sahip olsak ama hep aynı hata var yabancı futbolcu daha iyidir diye birşey var bence çok yanlış beşiktaşı övmüyorum yanlış anlama biz sizden daha kötüyüz o anlamda ama güvenmek lazım bence taraftarın sahip çıkması lazım ama önce dos santosun bi numarasını göremedik daha bi gol attı başka bişey yok biz ibrahim akın gökhan gönülü yolladık şuan takımlarının kurtarıcıları yerine aldıklarımız fos keşke onlar olsada onlar kötü oynasa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt