fener ......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FerreT

FerreT

Üye
Dakika 10.. 2-0 dan sonra ferret değiştir şu kanalı dedim..3-1 içimde bi umut varmış çevirmedim:pro:..ama maçın skoru 3-2 dahada Farklı olurdu..Olması gereken Skor bu değildi maç uzatmaya bile gitmemesi gerekirdi..Cehennem dedikleri o küçük stattan elimizi kolumuzu sallayarak çıktık..Sonuçta Çeyrek finaldeyiz Kim çıkarsa Çıksın Artık biz bu lige alıştık ;)

canturgay

canturgay

Üye
fener iyi oyununun sonucunu aldı.biraz da şansıyla...:)
tebrikler yolu açık olsunn.

SelmanTE

SelmanTE

Üye
bkz: imza :oke:

karides

Üye
karides, sizde 8 tane yerken bende keyiften sigara yakmıstım bosver acıksözlülük en iyisi nice 8 lere diyorum size,ülke puanınızı düşürdüünüz için üzülmüştüm ama siz düşürün biz yükseltiriz önemli deil

Açık sözlülüğün için ben teşekkür ederim dostum. Anlatmak istediğim de zaten buydu. Lütfen ilk sayfadaki yorumlarımı oku, ben zaten bunu söylüyorum. Bence doğru olan da bu zaten. Ben neden Galatasaray UEFA şampiyonu olunca sevineyim ki, ya da Fenerbahçe Sevilla'yı yenince. Doğal olarak da bu takımın taraftarları da Beşiktaş 8 gol yedikçe keyiflenmelidir. Rekabet dediğiniz şey neden sadece bu ülke sınırları içerisinde kalıyor, onu anlamıyorum. Bakın ülke puanı denen şey "ikinciliği başarı olarak gösteren" barisetsiz zihniyetin bir eseri. Sen zaten lig şampiyonu olduğunda Şampiyonlar ligine gitmeyecek misin? "O zaman sana ne ülke puanından?" demezler mi adama. İkincilikle yetinenler, ülke punanı saçmalığının arkasına sığınmakta. Ülke puanının artması yerine bu yıl Fenerbahçe'nin yükselttiği çıtanın üstünü hedef göstermek daha iyi olmaz mı? Fenerbahçe'nin sayesinde iki Türk takımı fazladan Avrupa'ya gitsek n'olur ki? Unutmayın Güney Kıbrıs Rum Kesiminin takımını yenemeyen takımlarımız var Avrupa arenasında; Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi şampiyonu olsa kaç yazar diğer takımlarımız açısından. Sizce bu durumda Drogba Gençlerbirliğine mi gelecek? yok arkadaşlar alakası yok. Bu durum yine ve sadece Fener'e yarar. 7 takımla gelecek yıl Avrupaya çıkar ve Mart ayında yine sadece bir veya ikisini izleriz. Diğerleri yine hüsran. Hayır yanlışsam yanlışsın kardeş deyiverin lütfen. Dediğim gibi seni bir Fenerbahçeli olarak tebrik ederim ama Fenerbahçe galip geldiği için de üzülürüm işin açıkçası. Bak bugün gazete almak gelmedi içimden, beni anladığını biliyorum dostum.

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben Fenerbahçeli arkadaşları kutluyorum; ama ilk sayfada yazdığım sebeplerle Fenerbahçe tur atladı diye de sevinmedim; bilakis üzüldüm. Zira, rakibimin (biz ikinci tura çıkamazken) çeyrek final oynaması hoşuma gitmiyor. Ama bu söylediklerim takım bazında. Taraftarları haklı olarak sevinecektir ki, bu nedenle de onları tebrik ederim.

çok acık sözlüsün
bu özelliğin cok takdir toplar
bende seni takdir ediyorum arkadasım

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yaw bizde açık sözlüyüz. niye biz söyleyince kötü oluyoruz :hmmm:ehe

estefurullah kurtoğlu sana hiç bişe demedimki ben :D
kötü olarakta ifade etmedim
sn gslisin diye fb ve gs arasına girmek istemedim karides bjk li bende bjkli
sadece yorumuna karsılık werdim

sende acık sözlüsün :)

JCKL

JCKL

Üye
helal olsun fenerbahççe'ye

Salihyet

Salihyet

Üye
yalan söleyemicemm...bi gsli olarak elenmesini istiyorum tabii ama yine de hayırlısı olsun bakalım... ;)
açıkca söylemişsin tek kelimede, laf atmadan ;) böylesi daha iyi.. biz fikirlere açığız ama realist olmak şartıyla..

Galatasaray'ın 5-1 yenilip elenmesinden haz duyanlar olduğu sürece Fenerbahçe'nin avrupada başarısını hiçbir zaman desteklemem.
Hiç bir fenerbahçelinin sizin avrupa maceranızdaki yenilgiden haz duymayacağına dair seni temin ederim.. gerçek Fenerbahçeliler TÜRK'lük konusunda hassastır, ya 5iZ dediğim için bunu söylüyorsan senin " topla mı fenerbahçeyle mi ? " tavrına erken yanıttır, senin tezin çürümüş benim söylediklerim kanımca % 100 geçerliliğini korumaktadır..

Yürü beee kim tutar feneri.Şampiyonlar ligini alın gelin ordanda afrika uluslar kupasına yollayalım sizi alın gelin koyalım tff nin müzesine :ehe

Fenerbahçenin hedefleri sizi korkutmasın ;) yavaş yavaş ilerliyoruz.. kimse kimseye laf sokmasın ..
her fırsatta hedeflerimize bulaşıp gırgır geçiyorsun ama hiç sıkılmadığını görüyorum, sana şunu söylemek daha doğru olur artık ; nazar etme ne olur çalış seninde olur..

quote=karides;736713]
Barcelona Şampiyonlar ligi kupasını alınca, Real Madridliler "ülke puanı yükseldi, ne güzel Avrupa birincisiyiz ülke puanında; hem ülke tanıtımına büyük katkısı oldu, bu yıl 70 milyon turist gelir" diyip seviniyorlar mıdır sizce? Bu endüstrinin milliyetçilikle badaştırıldığı tek ülke de Türkiyedir herhalde. Bu ne çelişki anne.[/quote]

İspanya futbolda bizden çok daha üst seviyelerde, onların puana ihtiyacı yok onlar prestijlerini korumak için oynuyorlar.. sen galiba futbolun ne kadar büyük bir endüstri olduğunu anlamadın, çünkü türkiyenin reklamı açısından önemli olaylar bunlar.. bence Futbol'un getirisini henüz çözememişsin ;)

senin savunduğun olaya bi göz atayım; ben boluluyum, doğu da askerlerimiz şehit oluyor, ermeniler ağalık elini kolunu sallaya sallaya propaganda yapıyor, ben ooh canıma deysin doğudakilerden bana ne mi demeliyim ?? biz bir BÜTÜNÜZ ! yurt dışındaki rakibimiz bizi Fener Cimbom diye ayırmıyor TÜRK diye ayırıyor.. bizi bölmeyin ki destek 70 milyon olsun.. TÜRKLER savaşçıdır ve dünyaya hükmetmeyi birlikte kalarak sağlamıştır ama TÜRK lerin gücünü kaybettiren de asimile oluşlarıdır, ben umursarım kardeşim, bir türk dünyaya bedeldir! ve o türk türklüğünü gösterip yüzümüzü kara çıkartmayacak.. galibiyetlerin de de hep beraber sevinilecek..

Dakika 10.. 2-0 dan sonra ferret değiştir şu kanalı dedim..3-1 içimde bi umut varmış çevirmedim:pro:..ama maçın skoru 3-2 dahada Farklı olurdu..Olması gereken Skor bu değildi maç uzatmaya bile gitmemesi gerekirdi..Cehennem dedikleri o küçük stattan elimizi kolumuzu sallayarak çıktık..Sonuçta Çeyrek finaldeyiz Kim çıkarsa Çıksın Artık biz bu lige alıştık ;)

newcastle utd.'nin de teknik direktörü onlara cehennemi göstereceğiz demişti uefa grubunda ama taraftar içip sarhoş olup sızmıştı maçta.. talihsiz bi gol de yediğimizi de hatırlatırım..

JCKL

JCKL

Üye
İtiraf ediyorum...............
.......................Winamp'taki Unknown Artist benim...

Kimseye verilmiş sözüm yok. Ama bugün imzama Fenerbahçe logosunu koyuyorum :alkis
Diablos hariç Tüm Fenerli arkadaşları tebrik ediyorum........

helal sana computerorist.

CooL'n'Quiet

Üye
yalnız birşeyi düzeltiyim karides arkadas,sampiyon olduunda eger liginin klansmanı düşerse sampiyonlar ligi için 1 hatta 2 ön eleme oynamak zorundasın.ülke puanı dediimiz sey bu yuzden önemli mesela bir sanssızlık olsa cüneyt cakır gibi bi hakem gelseydi anderlecht macına bizi sahada 2 top var die gökhan gönülü falan atsaydı falan bir sekilde anderlechte elenseydik su anda ceyrek finalde olamayacktık
ingiliz sampiyonu direk cıkarken hırvat sampiyonu iki ön eleme oynuyor ülke puanı benm için tek burada önemli diğer görüşlerie katılıyorum (:

JCKL

JCKL

Üye
erciyes sayesinde 2 sene sonra 2 takım gisecdek bence erciyes tekrar süper lige çıkarılmalı tıpkı yaklaşık 30 sene ewel ankaragücüne yapıldığı gibi.

karides

Üye
Saliyet arkadaşımızın bana hitaben verdiği cevap buram buram milliyetçilik kokuyor ki; bu noktada ben yokum arkadaşlar. Futbolun ne kadar büyük bir endüstri olduğunu da Allahıma çok şükür kimseden öğrenmeğe gerek kalmayacak derecede de iyi biliyorum. Bu arkadaşımız daha ortada yokken, ben tribünde maç izliyor, dayımın hakemlik mevzuatını okuyordum. Avrupa arenasında, kulüpler bazında futbol gerçeğine milliyetçilikle yaklaşıyorsanız, bu sizin bileceğiniz iş; ama cevap yazarken de (beni daha tanımadan, bilmeden) birşeylere vakıf olamamışım şeklinde cahillilkle itham ediyorsanız orada "dur" derim ki; bu olayı arkadaşımızın gençliğine veriyorum.

Güzelim ülkem bir tek, kulüplerinin tanıtımına kaldı. Vah vah vah.

Ülke tanıtımıymış; ah keşke ülkemin bu duyarlılığı diğer tanıtım organizasyonlarında da olsa. "Daha dün genç bir arkadaşımızn turistin gözü önünde otobüs koltuğuna yazı yazarken, bir başka arkadaşıyla bu meseleyi tartışıyor olması" ne demek istediğimi anlatacaktır herhalde.

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
karides cok haklısın dostum
aslında konusulması gereken daha cok sey war ama kim sallıyorki?
güzel yorumun için :oke:

bora006

bora006

Üye
Bir Galatasaraylı olarak bizi Şampionlar Ligi'nde temsil eden Fenerbahçe'yi kutlarım :alkis
Başarılar

Salihyet

Salihyet

Üye
Saliyet arkadaşımızın bana hitaben verdiği cevap buram buram milliyetçilik kokuyor ki; bu noktada ben yokum arkadaşlar. Futbolun ne kadar büyük bir endüstri olduğunu da Allahıma çok şükür kimseden öğrenmeğe gerek kalmayacak derecede de iyi biliyorum. Bu arkadaşımız daha ortada yokken, ben tribünde maç izliyor, dayımın hakemlik mevzuatını okuyordum. Avrupa arenasında, kulüpler bazında futbol gerçeğine milliyetçilikle yaklaşıyorsanız, bu sizin bileceğiniz iş; ama cevap yazarken de (beni daha tanımadan, bilmeden) birşeylere vakıf olamamışım şeklinde cahillilkle itham ediyorsanız orada "dur" derim ki; bu olayı arkadaşımızın gençliğine veriyorum.

Güzelim ülkem bir tek, kulüplerinin tanıtımına kaldı. Vah vah vah.

Ülke tanıtımıymış; ah keşke ülkemin bu duyarlılığı diğer tanıtım organizasyonlarında da olsa. "Daha dün genç bir arkadaşımızn turistin gözü önünde otobüs koltuğuna yazı yazarken, bir başka arkadaşıyla bu meseleyi tartışıyor olması" ne demek istediğimi anlatacaktır herhalde.

1- Ülkeyi bir bütün görmek milliyetçiliktir ;) haklısın bunu herkez savunmalı, böyle bir şansımız varken neden destek yerine köstek ?
2- Yaşımı siliyorum, demekki klavyeden neler çıktığına değil yaşa bakılıyormuş..
3- Seni tanımam için yeterince uzun yazı yazmışsın, beni tanıyormusun ? tanımıyor musun ? sorusu internette sorulmaz..

karides

Üye
1- Ülkeyi bir bütün görmek milliyetçiliktir ;) haklısın bunu herkez savunmalı, böyle bir şansımız varken neden destek yerine köstek ?
2- Yaşımı siliyorum, demekki klavyeden neler çıktığına değil yaşa bakılıyormuş..
3- Seni tanımam için yeterince uzun yazı yazmışsın, beni tanıyormusun ? tanımıyor musun ? sorusu internette sorulmaz..

Bak sevgili kardeşim, öncelikle burada bir önceki mesajımda da yazdığım gibi kimin daha milliyetçi olduğunu tartışmam. Zira, ne benim milliyetçiliğimi tartışmak sana düşer, ne de senin milliyetçiliğini tartışmak bana.

Benim takıldığım mesele, tartışma üslubu ve adabında. Bu noktada tüm mesajlarımı da okuyabilirsin sevgili kardeşim. Tartışma adabında başkalarının düşüncesi eleştirilirken cehaletle suçlanılmaz. En azından karşı tarafı iyice tanımadan. Cevaplarında da bu açıdan kendi içinde çelişkiye düşmüşsün. Şöyle ki, (3) no.lu maddede yazılı cevabı veriyorsan, kendi cevabınla benden açıkça özür dilemelisin. Kaldı ki, (3) no.lu cevap kendi içinde bile çelişkili ya neyse. Sen terbiye sınırlarını zorlaken, ben iyineyitli yaklaştım sana. Sadece "dur" dedim. Ama görüyorum ki, karşımda bu iyiniyeti anlayabilecek bir olgun kişilik yok. Bana zımnen cahil damgasını vurarak kişiliğime hakaret etme cesaretini, eğitimini,felsefesini nereden aldığın da şüpheli. Bu durumda kalsa kalsa sana o cesareti verinin kendi cehaletin olduğu ortaya çıkıyor. Dediğin gibi, mesele yaşında değil, yazdıklarında.
Kaldı ki, dediklerinin arkasında durabiliyor olsaydın zaten, o yaşını da silmezdin kardeşim. Görüyorum ki, "bu yaşta böyle olgunlaştım" demek yerine, saklamayı tercih ediyorsun.

Bu arada Fenerbahçeli arkadaşlarımdan da açıkça özür diliyorum. Kutlamalarını yaptıkları bir topiği böyle de kirlemek istemezdim; ama oldu bi kere. Ama söz bu mesaja ne cevap yazılırsa yazılsın, karşılık vermeyeceğim. Zira, bu tartışmanın sonu sevgili kardeşim benden özür dilemeden gelmez ki, onun da geleceği yok.

Tekrar iyi geceler arkadaşlar.

Salihyet

Salihyet

Üye
Bak sevgili kardeşim, öncelikle burada bir önceki mesajımda da yazdığım gibi kimin daha milliyetçi olduğunu tartışmam. Zira, ne benim milliyetçiliğimi tartışmak sana düşer, ne de senin milliyetçiliğini tartışmak bana.

Benim takıldığım mesele, tartışma üslubu ve adabında. Bu noktada tüm mesajlarımı da okuyabilirsin sevgili kardeşim. Tartışma adabında başkalarının düşüncesi eleştirilirken cehaletle suçlanılmaz. En azından karşı tarafı iyice tanımadan. Cevaplarında da bu açıdan kendi içinde çelişkiye düşmüşsün. Şöyle ki, (3) no.lu maddede yazılı cevabı veriyorsan, kendi cevabınla benden açıkça özür dilemelisin. Kaldı ki, (3) no.lu cevap kendi içinde bile çelişkili ya neyse. Sen terbiye sınırlarını zorlaken, ben iyineyitli yaklaştım sana. Sadece "dur" dedim. Ama görüyorum ki, karşımda bu iyiniyeti anlayabilecek bir olgun kişilik yok. Bana zımnen cahil damgasını vurarak kişiliğime hakaret etme cesaretini, eğitimini,felsefesini nereden aldığın da şüpheli. Bu durumda kalsa kalsa sana o cesareti verinin kendi cehaletin olduğu ortaya çıkıyor. Dediğin gibi, mesele yaşında değil, yazdıklarında.
Kaldı ki, dediklerinin arkasında durabiliyor olsaydın zaten, o yaşını da silmezdin kardeşim. Görüyorum ki, "bu yaşta böyle olgunlaştım" demek yerine, saklamayı tercih ediyorsun.

Bu arada Fenerbahçeli arkadaşlarımdan da açıkça özür diliyorum. Kutlamalarını yaptıkları bir topiği böyle de kirlemek istemezdim; ama oldu bi kere. Ama söz bu mesaja ne cevap yazılırsa yazılsın, karşılık vermeyeceğim. Zira, bu tartışmanın sonu sevgili kardeşim benden özür dilemeden gelmez ki, onun da geleceği yok.

Tekrar iyi geceler arkadaşlar.

" bence Futbol'un getirisini henüz çözememişsin ;) " bu laf ne kadar ağırmış fark edememişim.. sen sözlerimi yanlış anlamışsın, özür dilememi beklemene çok şaşırdım, kimse kimseden böyle bi şey için özür dilemez.. (" bence ") Türk mill futbol takımını Fenerbahçeyi ve Avrupada bizi temsil eden bütün türk takımlarını kayıtsız, şartsız desteklerim! itirazı olan ?? varsa da ilgilenmiyorum... yaşımı gizledim sırf senin için değil, tüm cevaplar önce profil bilgilerime bakılarak atılıyor, işte bu yüzden..

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam arkadaslar
herkesin fikrine saygı duyulmalı
kimse kimseye etki etmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt