yalan söleyemicemm...bi gsli olarak elenmesini istiyorum tabii ama yine de hayırlısı olsun bakalım...
açıkca söylemişsin tek kelimede, laf atmadan

böylesi daha iyi.. biz fikirlere açığız ama realist olmak şartıyla..
Galatasaray'ın 5-1 yenilip elenmesinden haz duyanlar olduğu sürece Fenerbahçe'nin avrupada başarısını hiçbir zaman desteklemem.
Hiç bir fenerbahçelinin sizin avrupa maceranızdaki yenilgiden haz duymayacağına dair seni temin ederim.. gerçek Fenerbahçeliler TÜRK'lük konusunda hassastır, ya 5iZ dediğim için bunu söylüyorsan senin " topla mı fenerbahçeyle mi ? " tavrına erken yanıttır, senin tezin çürümüş benim söylediklerim kanımca % 100 geçerliliğini korumaktadır..
Yürü beee kim tutar feneri.Şampiyonlar ligini alın gelin ordanda afrika uluslar kupasına yollayalım sizi alın gelin koyalım tff nin müzesine
Fenerbahçenin hedefleri sizi korkutmasın

yavaş yavaş ilerliyoruz.. kimse kimseye laf sokmasın ..
her fırsatta hedeflerimize bulaşıp gırgır geçiyorsun ama hiç sıkılmadığını görüyorum, sana şunu söylemek daha doğru olur artık ; nazar etme ne olur çalış seninde olur..
quote=karides;736713]
Barcelona Şampiyonlar ligi kupasını alınca, Real Madridliler "ülke puanı yükseldi, ne güzel Avrupa birincisiyiz ülke puanında; hem ülke tanıtımına büyük katkısı oldu, bu yıl 70 milyon turist gelir" diyip seviniyorlar mıdır sizce? Bu endüstrinin
milliyetçilikle badaştırıldığı tek ülke de Türkiyedir herhalde. Bu ne çelişki anne.[/quote]
İspanya futbolda bizden çok daha üst seviyelerde, onların puana ihtiyacı yok onlar prestijlerini korumak için oynuyorlar.. sen galiba futbolun ne kadar büyük bir endüstri olduğunu anlamadın, çünkü türkiyenin reklamı açısından önemli olaylar bunlar.. bence Futbol'un getirisini henüz çözememişsin
senin savunduğun olaya bi göz atayım; ben boluluyum, doğu da askerlerimiz şehit oluyor, ermeniler ağalık elini kolunu sallaya sallaya propaganda yapıyor, ben ooh canıma deysin doğudakilerden bana ne mi demeliyim ?? biz bir
BÜTÜNÜZ ! yurt dışındaki rakibimiz bizi Fener Cimbom diye ayırmıyor TÜRK diye ayırıyor.. bizi bölmeyin ki destek 70 milyon olsun.. TÜRKLER savaşçıdır ve dünyaya hükmetmeyi birlikte kalarak sağlamıştır ama TÜRK lerin gücünü kaybettiren de asimile oluşlarıdır, ben umursarım kardeşim, bir türk dünyaya bedeldir! ve o türk türklüğünü gösterip yüzümüzü kara çıkartmayacak.. galibiyetlerin de de hep beraber sevinilecek..
Dakika 10.. 2-0 dan sonra ferret değiştir şu kanalı dedim..3-1 içimde bi umut varmış çevirmedim
..ama maçın skoru 3-2 dahada Farklı olurdu..Olması gereken Skor bu değildi maç uzatmaya bile gitmemesi gerekirdi..Cehennem dedikleri o küçük stattan elimizi kolumuzu sallayarak çıktık..Sonuçta Çeyrek finaldeyiz Kim çıkarsa Çıksın Artık biz bu lige alıştık
newcastle utd.'nin de teknik direktörü onlara cehennemi göstereceğiz demişti uefa grubunda ama taraftar içip sarhoş olup sızmıştı maçta.. talihsiz bi gol de yediğimizi de hatırlatırım..