Fener taraftarının Josico isyanı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
Fener taraftarının Josico isyanı
Fenerbahçe'nin Aurelio'nun yerine transfer ettiği Josico taraftarları memnun etmedi. Antu.com'da isyan eden taraftarların yorumları:
Xabi Alonso, Senna derken dağ fare doğurdu ve Fenerbahçe Villareal'de Senna'nın yedeği olan Josico'yu renklerine bağladı. Yönetim futbolcunun faydalı olacağını iddia ediyor ancak taraftar bu görüşe pek katılmıyor. Fenerbahçeli taraftarların sitesi Antu.com'da taraftarların hayal karıklığını dile getirdiği yorumlar giderek artıyor. Yönetime yönelik tepkiler ise çığ gibi büyüyor.
Taraftar yorumlarından bazıları:
Furkan: 33 yaşında Villareal´de yedek kalan oyuncuyu üstelik bonservis bedeli ödeyerek almak çok akıllıca(!) olmuş...
Curas: Hayırlı olsun. Biraz yaşlı gözüken ‚ futbolunu hiç bilmediğim bir isim seyretmeden önce olumsuz düşünmemek lazım ‚ umarım faydalı olur..
Devlet: Hayırlı olsun takımımıza. Büyük önyargılar var ama umarım biran önce hiç biri kalmaz.
Ziya Kılıçkara: Bu sezon da yabancı kontenjanını bir şekilde doldurduk. Ne diyelim hayırlı olsun.
Free Demon: Demek ki yararlı olacağı düşünülmüş‚şu saatten sonra destek olmaktan başka elimizden birşey gelmez. Hoşgeldin Josico!
Greenwel: Senna yemi ile‚ Josico diye bir balik tuttuk. Umarim bizi utandirir.. Artik desteklemekten baska çaremiz yok. Hadi Josico‚ utandir bizleri.
Mos: Bu transferi başka bir takım yapsaydı acaba neler denirdi.. Geçen sezon 13 maç oynamış. 31 yaşında ve yedek.. Takımından gözden çıkarılmış ve biz onu kurtarıcı gibi aldık... Oofff ki offf...Halbuki ne hayallerimiz vardı.
Deli 55: Hocanın isteği büyük ihtimalle ama ben memnun değilim açıkçası... Ön yargı ise ön yargı‚Chelsea gibi takımı yenip şampiyonla ligi kupasını almak istiyorsak bence olmaması gerekirdi‚ bizim isimli oyuncular alıp avrupayı titretmemiz lazım‚ herkes bizden bunu bekliyor.
Aslan Terbiyecileri: Yok yok yok. Yine günü kurtarmak adına laf olsun diye yapılmış bir transfer. (Resmi sitemizde de transfer ile ilgili açıklama var) 33 yaşındaki Senna olmadı Josico gelsin o da olmazsa 33 yaşında bi başkasını alırız. Nasılsa para basıyoruz klüp olarak! Anlıyamıyorum‚ daha doğrusu anlamak istemiyorum. Bu kadar zaman Josico için mi bekledik yani. Bravo alkışlıyorum yönetimi muhteşem bir transfer yaptılar (Sakın yanlış anlaşılmasın alkışlamam beğendiğim için değil tepki olarak )
Bati9: Süper yaaa; Her sene yabancı kontejyanina salla; bu şekilde avrupayla yarisamayiz diye aciklamalar yap; sonra kadroyu Maldonado´larla‚ Josico´larla doldur...
Umitallica: Mideme agrı girdi durduk yerde.. Neden acaba?
Hasan FB: Öncellikle hayırlı olsun‚tabi ki çubukluyu giyince desteğimizi vereceğiz.Yalnızca hepimiz ters köşe olduk bu transfer sezonunda hepimizin beklentileri farklıydı.Özellikle Mehmet Betis´e gittikten daha kaliteli bir isim bekliyorduk.
Mir@y: Sona kalan dona kalır... Madem açıklandı hayırlı olsun demekten başka çare yok..
Fuat Alkan: Emegi gecen herkesi tebrik ediyorum müthis bir transfer oldu ..!! Bu arada Fenerbahce resmi sitesinin girisine niye konmamis Josico ‚cok inanıyorsan bu adama asarsın en ebatlısından resmini ‚boyle kacacak delik arar gibi adamı alt haberlere sokusturmak neyin nesi..
Esquire: evet hocanın bir bildiği var. Senna´yi istiyordum diyor hoca. Peki Senna olmayınca ne yapilir? Onun ayarında bir transfer yapılır. Yönetim ne yaptı‚ onun kalitesinin çok altında bir oyuncu aldi. Avrupa´da herkes adımızı duyacak diyen yönetim en ucuz bileti 66 ytl olan yönetim‚ sürekli yabancı kısıtlamasından şikayet eden yönetim Josico´yu aldı. Google´da adını yaz doğru düzgün kayıt bile yok. Tamam iyi çıkabilir başarılı olabilir ama bu kesinlikle dünya takımı olacak bir takımın alması gereken futbolcu değildir. Genç yaşında olsa bile bir ihtimal alınırdı ama bu yaşta alınması hakkında yorum yapmak imkansız.
Emre Akarçay: Bir de utanmamamışlar imza töreni hazırlamışlar; VE KARŞINIZDA KASABA TAKIMININ DÜNYA YILDIZI VE TAKIMINDA ÖN LİBERONUN 3.İSMİ 34 LÜK JOSİCO YU GURURLA TAKDİM EDERİZ!
Jumansin: Hayırlı olmasın yaptığımız transfere bakın ya.
Gonak: Bundan sonra da kimseye yabancı sınırsız olsun diye bastıramayız artık. Hayırlısı olsun‚ her işte bi hayır vardır‚ aklıma başka birşey gelmiyor...
Subway2: Eeee karşılamaya gitmiyor muyuz bu dev transferi?
Tüm Avrupa bizden bahsediyor... İnanılmazı başardık.
Jakkas: Sadece yazık!30 bin kombine ve yüzbinlerce ürün alarak kulübüne milyonlarca dolarlık katkı yapan taraftarın daha kaliteli futbolcuları izlemeye hakkı var.Ne bileyim‚ kendimi kandırılımış gibi hissettim.Söylenicek tek şey inşAllah Fenerbahçe´mize fadalı olur.
Chatmosphere: Bastonu var diyorlardi... Buz hokeyi takimimiza gelmis olmasin???
Mydyingbride: Aglıcam sinirden al 20 yaşında bir çocugu yemın ederım kımse bir şey demez 34 une gircek insaf ya bumu dunya klubu olmak bırde yabancı sınırlaması derler
Mcerberus: Oyuncu artık kulübümüzün futbolcusu bu saatten sonra iyi veya kötü desteklemek zorundayı.Hayırlı olsun..! Fakat burda yönetimin düştüğü durum vahimdir ne yazık ki belkide ilk defa yönetimle ilgili bunu söylüyorum.Yıldız getiremiyorsun‚kariyerli adam almıyorsun‚genç bulup takıma koymuyorsun‚bonservisi elinde oyuncu almıyorsun.Üst üste hatalar zinciri yönetimin transfer politikası olmadığı kanıtlanmış oldu artık.
İnternetspor
 


arslansem

arslansem

Üye
Çok ayıp arkadaşlar aziz görmesin :kop:
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Oyununu görelim önce ;)
 

Dwyane_Wade

Üye
çok yaşlı...geçen sene 12 maçta oynamış...bence de gereksiz bir transfer...taraftarlara katılıyorum...
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
İnşallah yanılırız.
 
schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
bende katılıyorum. yararsız ve ya kötü demiyorum ama fener klasının altında:(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt