Fener Nihat'tan vazgeçti !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
Fener Nihat'tan vazgeçti !!!
Ve Fenerbahçe Nihat Kahveci transferinden vazgeçti! İspanya'ya yöneticilerini göndererek Villareal kulübüne astronomik rakamlar öneren sarı lacivertli ekip, Nihat'ın Türkiye'ye gelmek istememesinin ardından, İspanyol ekibinin de yıldız futbolcuyu satmayacağını açıklaması ile transferden vazgeçti..

Fenerbahçe resmi internet sitesinde konu ile ilgili açıklama yapıldı;
"Kulübümüz asbaşkanlarından Sayın Mahmut Uslu ve yönetim kurulu üyemiz Sayın Ali Yıldırım, İspanya'ya giderek milli futbolcumuz Nihat Kahveci'nin kulübü Villareal ile bu oyuncunun kulübümüze transferi konusunda görüşmelerde bulunmuşlardır. Yapılan görüşmeler neticesinde Villareal Kulübü yöneticileri, Nihat Kahveci'yi şu an için satmayı düşünmediklerini ifade etmişlerdir. Bu nedenle Nihat Kahveci'nin kulübümüze transferi gerçekleşmeyecektir. Transfer görüşmesi süreci boyunca son derece profesyonel bir davranış ve tutum sergileyen Villareal Kulübü yöneticilerine ve milli futbolcumuz Nihat Kahveci'ye teşekkür ederiz."

Nokta (.) !!!

delrico

delrico

Emekli Yönetici
ohhh be bikiniyi giymekten kurtulduk vallla:@ 100 kere diyoz gelmez gelmezz ama inat iste

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Klubü satmadıkdan sonra yapacak birşey kalmıyor..Nihata başarılar.:oke:

schumici

schumici

Üye
dostum konuyu açmıştım ben daha önce ama yinede eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...