Bir transferin dört yüzü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir transferin dört yüzü
F.Bahçeliler'in yolunu gözlediği Mehmet Topal ve menajeri Sabah'a konuştu.
Bu transfer konusunda Fenerbahçe'nin planı, Batur Altıparmak ve Mehmet Topal'ın düşünceleri nedir? İşte cevabı...
Mehmet Topal ne düşünüyor?
Valencia ile çok yoğun geçen bir sezonun ardından milli takımın turnesine katıldım. Tatilde tüm bu maçların yorgunluğunu atmaya çalışıyorum. Tatilimi bitirmeden de geleceğim hakkında bir karar vermeyeceğim. Ben profesyonel futbolcuyum. Valencia'da bunu çok daha iyi öğrendim. Fenerbahçe'nin transfer listesinde olabilirim ancak Valencia ile 2 yıl artı bir yıl da opsiyonlu sözleşmem sürüyor. İki kulüp masaya oturur ve Valencia beni satma kararı alırsa ben de ancak o zaman Fenerbahçe ile kendi şartlarımı görüşürüm. Valencia'da herkes benden memnun, ben de kurulu düzenimi bozmadım. Salı günü tatilden döndükten sonra hakkımdaki gelişmeleri önce menajerimle masaya yatıracağım ardından Valencia yönetimiyle bir araya geleceğim...
Fenerbahçe'nin planı nedir?
Emre'nin Atletico Madrid'e transferi sonrasında rotayı Mehmet Topal'a çeviren Fenerbahçe yönetimi öncelikle milli oyuncunun Türkiye'ye dönüp dönmeyeceği konusunda nabız yokladı. Topal'ın bu konuda net bir karar vermemesine rağmen kapıyı kapatmaması üzerine Valencia kulübüne bir teklif hazırlayan sarı-lacivertli yönetim, bu operasyonun medyaya sızması üzerine görüşmeyi erteledi. Fenerbahçe'de futbolun patronu olan Ali Yıldırım, İspanyol medyasında Topal için çıkan 6 milyon Euro bonservis rakamlarını görünce geri adım attı. Yıldırım, Topal'ın tatil dönüşü vereceği kesin kararın ardından Valencia'ya uçacak.
Valencia ne bekliyor?
İspanyol ve Türk medyasında Mehmet Topal için çıkan transfer haberlerini yakından izleyen Valencia yönetimi, Fenerbahçe'nin kendilerine resmi başvuruda bulunmadığını açıkladı. İspanya'da ekonomik kriz nedeniyle, değerini bulan futbolcularını satma politikasını izleyen Valencia yönetiminin, Topal'a gelen teklifleri yeterli bulmaması halinde oyuncusuna yeni bir kontrat sunup, sözleşmesini iki yıl daha uzatabileceği de gelen haberler arasında.
Menajeri ne diyor?
A Mili Takım'ın Ukrayna ile oynadığı hazırlık maçına, oyuncusu Mehmet Topal'ın Fenerbahçe'ye transferinin pazarlığı için gittiği iddia edilen menajer Batur Altıparmak, Sabah'a yaptığı açıklamada "Mehmet, Valencia'nın oyuncusu. Tatilini bitirmeden de transfer konuşmak istemiyor. Bu onun en doğal hakkı. Bugüne kadar Fenerbahçe, Valencia ile masaya oturmadı. Bizim, Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yapabilmemiz için öncelikle Valencia yönetiminin bu izni vermesi lazım" dedi. Altıparmak, Salı günü tatilden dönecek olan Mehmet Topal ile bir araya geleceklerini söyledi ve bu transferde Valencia kulübünün tavrının önemli olduğunun altını çizdi.
Hiç düşünme Fenerbahçe'ye git!
Fenerbahçe'nin bir numaralı gündemindeki isim olan Mehmet Topal, İspanya'da tatilin keyfini çıkarırken, kendisine en büyük desteği Nihat Kahveci veriyor. Eşleri ve çocukları da yanında olan milli sporcuların sık sık Fenerbahçe transferi için konuştukları Nihat Kahveci'nin, Mehmet Topal'a "Türkiyede huzurlu futbol oynamak istiyorsan hiç düşünme Fenerbahçeye git" dediği öğrenildi. Yaşantısını İspanyada devam ettiren Nihat'ın, İspanya'daki kulüplerin özellikle Valencia'nın yaşadığı mali krizi de dikkate alarak Topal'a, Fenerbahçe'ye gitmesi konusunda tavsiyelerde bulunduğu belirtildi. Sabahları paraşüt sporu yapan ikili, gün boyu jet ski, masa tenisi oynayarak vakit geçirdikten sonra, akşamları da kaldıkları otelin plajında güneşleniyorlar.
Kaynak: Sabah
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt