Fener kayıpla bitirdi, Karabük bayram yeri: 3-2

Sponsorlu Bağlantılar

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Fener kayıpla bitirdi, Karabük bayram yeri: 3-2
[h=2]Derbiden zaferle çıkan Kanarya, sezonu yenilgiyle bitirdi. Güçlü rakibini deviren ev sahibi ise rakibini beklemeden kümede kalmayı başardı.[/h]

İkinci yarı her şey değişti

Fenerbahçe ligdeki konumunu Galatasaray karşısında aldığı galibiyetle perçinleyince son maç onun adına prosedür gereği bir havaya bürünmüştü. Öte yandan Karabük için herşey demekti. Ligde kalmak adına kazanmak zorundaydılar. Rakipleri İstanbul Büyükşehir Belediye de Kasımpaşa karşısında daha ilk dakikada golü bulunca kabus erken başlamış oldu Mavi Ateşler için. Maçın başlangıç düdüğüyle birlikte Sarı-Lacivertliler kontrolü ellerine aldı. Karabük ise hiç de öyle kendini kurtarmak zorunda olan takım gibi değildi. Defans bloğu az hata yapsa da ofansif anlamda çok zayıf kaldılar ilk yarı. Buna karşılık Sarı-Lacivertliler öne de geçince herşey tamamen kötüye gidiyordu. İkinci yarı başlarken hava tersine döndü. Önce penaltıdan, iki dakika sonra da Ahmet’in ayağından gelen golle bir anda öne geçen Karabük, Webo’dan gelen cevapla yine korku dolu yüzlere büründü ancak bu kez de LuaLua sahneye çıktı ve Karabük’ü galibiyete taşıdı.

13’de Mehmet Topal çalımlarla içeriye girdi, sert vurdu kaleci Tomic son anda uzanarak kornere çeldi. Atışı kullanan Baroni ceza sahasına ortaladı, Gökhan Gönül yükselerek kafayı vurdu bir kez daha Tomic uzanarak topu çıkarmayı başardı. 33’te Sow ortaladı ceza sahası içerisinde Mehmet Topuz yükselerek kafayı vurdu ve Kanarya deplasmanda 1-0 öne geçti. 48’de Mert’in müdahalesi sonrasında hakem penaltı noktasını gösterdi LuaLua’nın vuruşuyla skora denge geldi:1-1. 50’de Ahmet İlhan defansın arkasına sarktı sağ ayağıyla vurdu ve Mert’i avlayarak takımını öne geçirdi, ligde kalma umudunu canlandırdı: 2-1. 69’da Webo kafayı vurdu Tomiç uzanarak çıkardı. 75’te Webo kaydettiği golle maçı beraberliğe taşısa da LuaLua hemen iki dakika sonra ağları havalandırıp, maçın skorunu belirledi: 3-2.
 

Benzer Konular



Üst Alt