Fener gaza bastı! Fenerbahçe 2-0 Kayserispor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Fener gaza bastı! Fenerbahçe 2-0 Kayserispor
F.Bahçe inandı bir kere: 2-0

Turkcell Süper Lig'de 28. hafta karşılaşmasında şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe sahasında Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler maçtan 2-0 galip ayrılarak zirve takibini sürdürdü. Maçın golleri 33. dakikada Gökhan Ünal ve 47. dakikada Diego Lugano'dan geldi.
Bu sonuçla Fenerbahçe 58 puana yükseldi ve Bursaspor'un üç puan gerisinde yer aldı. Gelecek sezon Avrupa Kupaları'na katılmak isteyen Kayserispor ise 46 puanla yedinci sıraya indi.
TRİBÜNLER DOLDU
Geçtiğimiz hafta, ezeli derbide deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 yenerek şampiyonluk umutlarını tazeleyen Fenerbahçe'de taraftarlar, hem derbi morali hem de güzel havanın etkisiyle Şükrü Saracoğlu Stadı'nın doldurarak takımlarını destekledi.
FENERBAHÇE FIRTINA GİBİ BAŞLADI
Maça ev sahibi ekip çok hırslı başladı. Maçın ilk dakikalarından itibaren oyunu Kayserispor yarı alanına yığdı ve pozisyonlar yakaladı. Özellikle, sakatlıktan dönen Emre Belözoğlu ile Alex de Souza atakların başlangıcını yapan isimler oldular.
Bu iki isim dışında sol kanattan Andre Santos da etkili bindirmeleri ile dikkatleri çekti.
GÜİZA SAKATLANDI
İlk dakikalardaki etkisi yavaş yavaş azalsa da oyundaki üstünlüğ rakibine kaptırmayan Fenerbahçe'de, İspanyol golcü Daniel Güiza maçın 28. dakikasında, Kayserispor'un Paraguaylı sol beki Toledo ile girdiği bir ikili mücadele sonrası elinden sakatlanıp maçı yarıda bıraktı ve yerini Gökhan Ünal'a bıraktı.
GÖKHAN ESKİ TAKIMINA ACIMADI
Eski Kayserisporlu Gökhan Ünal, oyuna girdikten yaklaşık 5 dakika sonra takımını öne geçirdi. Alex'in Gökhan'a attığı ara pasında, oyuna yeni giren Gökhan sol çaprazdan, Hamidou'nun yanından meşin yuvarlağı filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Kayserisporlu oyuncular bu gol sonrası hakeme ofsayt itirazında bulundu.
KAYSERİ GELEMİYOR
Öne geçen Fenerbahçe, bu dakikadan itibaren biraz geri çekildi ve rakibinin beraberlik girişimlerine karşı koymaya çalıştı. Orta sahada Emre ve Selçuk, defansta ise Lugano ile Bilica, ligin gol kralı Makukula önderliğindeki Kayserispor hücum oyuncularına fırsat vermedi ve devre 1-0 Fenerbahçe lehine sona erdi.

BİR LUGANO KLASİĞİ
Fenerbahçe ikinci yarıya da etkili başladı ve ikinci golü buldu. İlk golün asistini yapan Alex'in, sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda çok iyi yükselen Lugano topu kafayla çok güzel bir yere gönderdi ve takımını 2-0 öne geçirdi. Erken gelen ikinci gol Fenerbahçeli oyuncuları ve taraftarları iyice rahatlattı.
Erken gelen gol sonrası Fenerbahçe frene bastı ve Kayserispor'un gol için saldırmasından yararlanıp açıklarından yararlanmayı amaçladı.
CANGELE OYUNDA
78. dakikada Troisi'nin uzaktan kaleyi yoklayıp Volkan Demirel'in topu kornere çeldiği pozisyona kadar bir türlü istediği atakları bulamayan Kayserispor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, günün durgun ismi Ariza Makukula'yı canlandırma adına değişikliklere gitti ve Arjantinli Cangele'yi oyuna dahil ederek forvet hattını üçledi.
Ancak bu değişikliklere rağmen konuk ekip, son dört lig maçında gol yemeyen Fenerbahçe defansı ve kaleci Volkan'ı aşamadı. Fenerbahçe de kalan dakikalarda Alex ve Gökhan Gönül ile girdiği pozisyonlardan yararlanamadı ve maç 2-0 Fenerbahçe lehine sona erdi.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Şampiyonluk adım adımları sağlam geliyor ...
Mükemmel mücadele ettik . 90 dakika boyunca resmen sürklase ettik Kayserispor u. Çok kolay bir galibiyet oldu kesinlikle. Oyuncuların , hırsı , mücadelesi şampiyonluğu ne kadar çok istediğimizi tüm maçı izleyenlere net şekilde gösterdi ..

Taraftara ayrı bir parantez açmak istiyorum . Tek kelime ile mükemmeldiler . Türkiye de en fazla taraftara oynayan ve destek alan takımız .. Bu da bizim ne kadar büyük bir camia olduğumuzun açık bir kanıtı .

Bu destekle ve mükemmel mücadeleyle yola devam . Sırada ki gelsin ...
:oke:

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Maçın Temposu Düşükdü...Golü bulunca çok rahat bir galibiyet Geldi.. ve 7-8 haftadır gol yemiyoruz Gol yemiyince Sonuç Galibiyet...:)

Revengeful

Emekli Yönetici
Tebrikler.
Maç sonunda seyirciler kavga çıkardı gene :D

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Gene'mi ...:) Her hafta olay oluyor Saraçoğlunda demi...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Tebrikler.
Maç sonunda seyirciler kavga çıkardı gene :D

Yine derken ??

Davut™;2192141' Alıntı:
Gene'mi ...:) Her hafta olay oluyor Saraçoğlunda demi...

Her hafta mı ? Fenerbahçe stadında kavga olmaz ...

Davut™;2192133' Alıntı:
Maçın Temposu Düşükdü...Golü bulunca çok rahat bir galibiyet Geldi.. ve 7-8 haftadır gol yemiyoruz Gol yemiyince Sonuç Galibiyet...:)

Sen başka maçı izledin herhalde Davutcum . Şu maçın temposuna düşük diyorsan , diyecek bir kelime de yok demektir ..:ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
süper bir maç oldu bugün fener kaybetse bile futbolculara bir şey diyemezdim oyunun iki yönünüde iyi oynadı fener iyi pas yapıp gol pozisyonlarınada girdi ama kanat organizasyonları istediğim seviyede değil özellikle sol kanattan hiç orta gelmedi bunuda ilerletirlerse daha süper olucak tebrik ederim tüm oyuncularımızı harika oynadılar

Revengeful

Emekli Yönetici
gene derken genel den bahsediyorum her maç için :)

--------------- Ekleme ---------------

fenerliler birbirini dövdü xD

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
gene derken genel den bahsediyorum her maç için :)

--------------- Ekleme ---------------

fenerliler birbirini dövdü xD

Ben yine birşey anlamadım ? Fenerliler hangi maçta birbirini dövdü ?
Örnek verir misin ?

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Ben maçın İlk yarısını izledim... İkinci yarı Sarı melekleri İzledim...Maç'da vasat bir futbol vardı demedim...:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Davut™;2194218' Alıntı:
Ben maçın İlk yarısını izledim... İkinci yarı Sarı melekleri İzledim...Maç'da vasat bir futbol vardı demedim...:)

Vasat futbol vardı demedin de , temposu düşük dedin ? :ehe

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Öylede Yüksek değildi...:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sen maçı izlememişsin Davutcum :D
Sezonun en tempolu maçı olarak ilk sıraya yerleşti .. Spiker i falan da hiç duymamışsın anlaşılan :D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
davut yanlış maçımı izledin sen bütün herkez dün akşam hemfikir oldu fenerin bu sezon en iyi oynadıgı maçtı zaten maçın istatistiklerine bakarsan anlarsın hem hucum hem defansı takım halinde yaptılar emre olayı bitirmiş abi adam dün basmadık yer bırakmadı

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Her konuya yorum yazan Davut u , şu konudaki mesajlarından dolayı kınıyorum . :ehe

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Bir Gözüm TRT'De Diğer gözüm maçdaydı...İzlediğim bu kadar...Ne kadar Düzgün İzleyebilrim ki...? İkinci yarı hiç izlemedim İlk defa bir Veleybol maçında bu kadar içimi yakan durum oldu...Ben maçı tekrar'dan izleyeyim Bir aklımda attığımız gol ve o pres var...Her halde bundandır...

Ali abi bütün konulara yorum mu yazıyorum...:)Bir daha ki sefer'ki maçta dikkat'li izleyim... Ozaman bakın baklım...:D

arslansem

arslansem

Üye
:kop:

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
:pro:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Maça diyecek yok ama sonraki olaylar geceyi perişan etti :(

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Maça diyecek yok ama sonraki olaylar geceyi perişan etti :(

Abartılacak herhangi bir durum yok Recepcim .
Ufak bir sürtüşme . Güven görevlilerinden kaynaklanan bir sorun . Her stadda olabilecek ufak sorunlardan bir tanesi .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...